Detaylar
Kim cevapladı?Astronotarda 97
Bilgin
Mümkün, IRX9 serilerinde bu sorun hala mevcuttu diye hatırlıyorum. X10 serilerinde çözüldü.
- Makaleler
- 51
Statik elektrik de birikmiş olabilir. Tüm kabloları ve bağlantıları söküp güç tuşuna bir süre basılı tutmayı dene.
Gece 93
Bilgin
Her şeyi söküp 1-2 dakika basılı tuttum ancak bir şey değişmedi.Statik elektrik de birikmiş olabilir. Tüm kabloları ve bağlantıları söküp güç tuşuna bir süre basılı tutmayı dene.
- Makaleler
- 51
O zaman muhtemelen kronik sorun nüksetmiş. Garantisi devam ediyor mu?Her şeyi söküp 1-2 dakika basılı tuttum ancak bir şey değişmedi.
Gece 93
Bilgin
Garantisi de bitti maalesef.O zaman muhtemelen kronik sorun nüksetmiş. Garantisi devam ediyor mu?
Sarj isigi komple sonduyse muhtemelen anakart gitti. Garantisi devam ediyorsa degistirirler, sanirsam 3 yil garantisi oluyordu.
- Makaleler
- 51
15IRX9'un sitesinde bu şekilde bilgi verilmiş;Sarj isigi komple sonduyse muhtemelen anakart gitti. Garantisi devam ediyorsa degistirirler, sanirsam 3 yil garantisi oluyordu.
Joseph Joestar 2
Uzman
Anlaşılan bir miktar para ile tamir veya yeni laptop almanız gerekecek.Sarj isigi komple sonduyse muhtemelen anakart gitti. Garantisi devam ediyorsa degistirirler, sanirsam 3 yil garantisi oluyordu.
Oyun esnasında birden çat diye kapandı. Şarj aletine veya güç tuşuna herhangi bir tepki vermiyor, hiç ışık yok. 2 senelik LOQ 15IRX9 cihaz. Kasayı açıp baktığımda herhangi bir aksilik de göremedim.
Üstteki abilerin dediğine göre senin laptop yüksek ihtimal anakart pert olmuş gibi görünüyor ne yazıkki.
Son düzenleme:
tekno I com Profesyonel Notebook Macbook Onarım Merkezi
tekno I com Profesyonel Mac Servisim - Macbook Tamiri
Özel servis olarak burası olabilir. Kendileri HP Victus Hall sensör sorununu hallediyor. Google'da neredeyse kötü yorum yok.