Tüm belirtiler onu işaret etse de aradan geçen 2 yıllık yoğun kullanımın ardından aniden böyle bir şey yaşanması yine de normal mi?

Flashback tuşu ile cihaz uyanıyor mu? Altta, iğneyle basılan tuş. Arka kapakta.
Deniyorum ama uyanmıyor maalesef.

20260901_234433.webp

Bu noktada profesyonel bir kontrolden ötesi yok gibi gözüküyor. Büyük geçmiş olsun, çok tatsız bir olay. Forumdaki yakın çevreden gitmesi daha da korkunç oldu.
Hiç beklemiyordum bunca zaman sonra bunun olmasını, yansaydı şimdiye kadar yanardı diyordum.

Satın aldığımda garanti süresi satın aldığım günden çok daha erken başlamıştı ve bu yıl mart ayında bitti, distribütör ve raf süresiyle ilgiliymiş ancak düzeltilebiliyormuş. Normalde 23 Eylül 2026'da bitmesi gerekiyor tam iki yıl eklersek fatura tarihinin üzerine. Lenovo'ya kayıt açtım faturayla birlikte düzeltilmesi için, umarım garanti kapsamına alınır da gönderirim. Yoksa ne olur bilmiyorum artık.

Bu modelde anakart kroniği vardı fakat Reddit'de genelde hep Fransa, Hindistan civarları üretimde görüyordum. Çok büyük geçmiş olsun. Servis kronik hatalı ürünlerini genelde telafi ediyor umarım sizinkini kullanıcı hatası deyip geçiştirmezler.

Bu modelde anakart kroniği vardı fakat Reddit'de genelde hep Fransa, Hindistan civarları üretimde görüyordum. Çok büyük geçmiş olsun. Servis kronik hatalı ürünlerini genelde telafi ediyor umarım sizinkini kullanıcı hatası deyip geçiştirmezler.
Ben de Hindistan görüp duymuştum hep. Lenovo servis konusunda nasıl bilmiyorum ama umarım dediğiniz gibi olur.

Lenovo'ya kayıt açtım faturayla birlikte düzeltilmesi için...
Oldukça hızlı bir geri dönüş ile garanti tarihini güncellediler. Araya İtopya'yı dahil edip onlar üzerinden garantiye ulaştırmak daha mı iyi olur acaba, bir fikriniz var mı? @pesimist34 @umut

Son düzenleme:
Ben de Hindistan görüp duymuştum hep. Lenovo servis konusunda nasıl bilmiyorum ama umarım dediğiniz gibi olur.

Oldukça hızlı bir geri dönüş ile garanti tarihini güncellediler. Araya İtopya'yı dahil edip onlar üzerinden garantiye ulaştırmak daha mı iyi olur acaba, bir fikriniz var mı? @pesimist34 @umut
Garanti hala devam ediyorsa guncellemeden sonra, Itopya'yi hiç karistirma. Vakit kaybetmeden cihazı gönder.

Garanti hala devam ediyorsa guncellemeden sonra, Itopya'yi hiç karistirma. Vakit kaybetmeden cihazı gönder.
Ben bu Lenovo destek sayfasından garanti/onarım talebi oluşturdum ama doğru hamle mi bilmiyorum, gelecek yanıtı mı beklemek zorundayım? Teknik servise doğrudan ulaştırmanın bir yolu var mı ki acaba? Ne yapabilirim başka, başına bu olay gelenler ne yapıyor?