Lenovo LOQ 15IXR10 alınır mı?

Aslında ben bu laptopu aldım sipariş ettim bir sorun olacağınızı düşünür müsünüz bazı kişilerde 6 aydır bir şey görülmüyor diyor sizce?

Aslında ben bu laptopu aldım sipariş ettim bir sorun olacağınızı düşünür müsünüz bazı kişilerde 6 aydır bir şey görülmüyor diyor sizce?

Kronik sorunlu önceki nesilde de sorun yaşamayan insanlar var. Teknoloji işi biraz şans işi. Ben şahsen almazdım.

Bu nesilde görülmüş mü?

Reddit'te sorun yaşayanlar olmuş. Kendiniz de girip araştırın istiyorsanız biraz. Benim dediğim bu nesil sorunlar daha az ama ne olacağı belli olmaz. O kadar para verip risk almaya gerek yok ama para sizin paranız ve belki de sorun yaşamazsınız. Ben de sorun yaşamamanızı temenni ederim.

Bu lenovo LOQ serisinde intel işlemcili olanlarda sorun vardı diye biliyorum ama yanlış mıyım? Yok mu bunun sorunsuz AMD işlemcili olanı da illa Intel olanı alınıyor?

En ummadığınız bir modelde bile anakart yanması gibi problemle karşılaşabilirsiniz, şu an 15IRX10 cihazlarda ciddi bir anakart sorunu yok / görülmedi. Anakartlarda değişikliğe gidildi.

LOQ 15IRX9 & LOQ 15IAX9 cihazların kullandığı anakart -> Compal LA-N221P

LOQ 15IRX10 & LOQ 17IRX10 modellerin kullandığı anakart -> Compal LA-0393P

Anakartların bilgileri bu şekilde, farklı anakartlar kullanıyorlar.

- Voltaj regülasyonundan sorumlu indüktörler (R15 yazan şeyler) güçlendirilmiş, daha sağlam parçalar kullanılmış diyebiliriz.

- 15IRX9 modellerin Vendor'u AEK iken LOQ 15IRX10 modellerin Vendor'u HSB. Tedarikçiler farklı.

- LAN Transformatörü bile farklı anakartların.

Geri kısımlardaki farklılıklar gözünüze batıyordur zaten. Elimde şu an BoardView şematiği yok 15IRX10 & 17IRX10 modelin, kesin bir görüş veremiyorum anakartların içini tam göremediğim için ama sorunla karşılaşmazsınız ki bu olaylar nadir yaşanıyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…