lexerotk
Başarılı
Intel HX işlemcili anakartlardaki aynı sorun var mı bilmiyorum. Alınır mı sizce?
Nitro V15 soğutması kötü. Alınmaz.Bütçe çıkarsa.
Çıkmazsa.
İki satıcı da güvenilir.
8GB ram yetersiz benim için. Universiteye gideceğim ve bir stick ram daha alamam şuan.Bütçe çıkarsa.
Çıkmazsa.
İki satıcı da güvenilir.
Fiyatına göre iyi. Sorunsuz bir model.
Mecbur bu LOQ'u alacaksın o zaman.8GB ram yetersiz benim için. Universiteye gideceğim ve bir stick ram daha alamam şuan.
Bu attığım alınmazmı hocam? Tam olarak ne sorunu var anlamadım.
Sorunu yok. Fakat işlemci çöp bana göre. Parana yazık yani. Bence RAM sevdasından vazgeç. 8 GB RAM'li modeller çok daha iyi. Diğer modellerin 16 veya 24 GB RAM ile gelmesinin bir sebebi var. Ya kronikleri bulunuyor ya da işlemci vasat.Bu attığım alınmaz mı hocam? Tam olarak ne sorunu var anlamadım.
Fakat hocam 8GB yetersiz 2025te.Sorunu yok. Fakat işlemci çöp bana göre. Parana yazık yani. Bence RAM sevdasından vazgeç. 8 GB RAM'li modeller çok daha iyi. Diğer modellerin 16 veya 24 GB RAM ile gelmesinin bir sebebi var. Ya kronikleri bulunuyor ya da işlemci vasat.
Doğru. Fakat yükseltebilirsin. Bence değer. Sorunsuz ve F/P cihazlar bu bütçede 8 GB RAM ile geliyor hep. Bir ara 28.000'e Amazon'da 16 GB RAM'lı 4050 Nitro 5 satıldı.
Hocam üniversiteye gideceğim için vaktim yok bunun için. Bildiğim kadarıyla Laptop gelince içindeki RAM markasına göre sipariş etmem gerek. Ama bu uzun sürecek. Ve garantiye mâl olursa o da sıkıntı.Doğru. Fakat yükseltebilirsin. Bence değer. Sorunsuz ve F/P cihazlar bu bütçede 8 GB RAM ile geliyor hep. Bir ara 28.000'e Amazon'da 16 GB RAM'lı 4050 Nitro 5 satıldı.