LOQ'larda sorun yaşayanlar bulunuyor, üniversiteye gidecekseniz (Ki üniversite maddiyet olarak sıkıntılı oluyor genelde) böyle bir risk alınmaz bence. TUF A15'e bakabilirsiniz, bütçenizin biraz altında hatta.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 30000
- Makaleler
- 23
Acer'de garanti gidiyor. Servise vermen lazım. LOQ'da da anakart yanma sorunu var. Buna bakabilirsin istediğin kriterlere göre.Hocam üniversiteye gideceğim için vaktim yok bunun için. Bildiğim kadarıyla Laptop gelince içindeki RAM markasına göre sipariş etmem gerek. Ama bu uzun sürecek. Ve garantiye mâl olursa o da sıkıntı.
lexerotk
Başarılı
LOQ'larda sorun yaşayanlar bulunuyor, üniversiteye gidecekseniz (Ki üniversite maddiyet olarak sıkıntılı oluyor genelde) böyle bir risk alınmaz bence. TUF A15'e bakabilirsiniz, bütçenizin biraz altında hatta.
TUF A15 düşündüm fakat çok fazla ısınma şikayeti var internette.
- Makaleler
- 23
O şikayetlerin çoğu F15 için geçerli. Termal macun takviyesi yapabilirsen sorun olmaz.TUF A15 düşündüm fakat çok fazla ısınma şikayeti var internette.
lexerotk
Başarılı
Bu güzelmiş. Fakat bunda bir kronik sorun duydunuz mu yada ısınma sorunu?Acer'de garanti gidiyor. Servise vermen lazım. LOQ'da da anakart yanma sorunu var. Buna bakabilirsin istediğin kriterlere göre.
- Makaleler
- 23
Ekran kartı 75W. Kronik sorunu yok. Fakat ne olur ne olmaz termal macun sürün.Bu güzelmiş. Fakat bunda bir kronik sorun duydunuz mu yada ısınma sorunu?
lexerotk
Başarılı
Watt yeterlimi sizce?Ekran kartı 75W. Kronik sorunu yok. Fakat ne olur ne olmaz termal macun sürün.
- Makaleler
- 23
Değil. Minimum 90 olmalı.
lexerotk
Başarılı
Hocam ona göre bir laptop yokmu ya o zaman. Haftalardır arıyorum gerek mağazalarda gerek forumlarda baya araştırdım ama doğru dürüst bir laptop yok şu piyasada, anlayamıyorum.
- Makaleler
- 23
Bayağı bir araştırdım ve en mantıklısı attığın LOQ. Ryzen'lerde anakart yanma ihtimali daha düşük. Fakat şarjda bataryası azalıyor.Hocam ona göre bir laptop yokmu ya o zaman. Haftalardır arıyorum gerek mağazalarda gerek forumlarda baya araştırdım ama doğru dürüst bir laptop yok şu piyasada, anlayamıyorum.