KS KS lexerotk Başarılı Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 96 Çözümler 1 Beğeniler 28 6 Eylül 2025 #21 Simon dedi: Bayağı bir araştırdım ve en mantıklısı attığın LOQ. Ryzen'lerde anakart yanma ihtimali daha düşük. Fakat şarjda bataryası azalıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Şarjda her cihazın bataryası ölür zaten zamanla sorun yok. Teşekkürler yardımınız için. Son sorum olarak. İşlemci güç olarak AMD nin hangi masaüstü işlemcisine denktir?
Simon dedi: Bayağı bir araştırdım ve en mantıklısı attığın LOQ. Ryzen'lerde anakart yanma ihtimali daha düşük. Fakat şarjda bataryası azalıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Şarjda her cihazın bataryası ölür zaten zamanla sorun yok. Teşekkürler yardımınız için. Son sorum olarak. İşlemci güç olarak AMD nin hangi masaüstü işlemcisine denktir?
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.531 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.749 6 Eylül 2025 #22 lexerotk dedi: Anladım hocam. Şarjda her cihazın bataryası ölür zaten zamanla sorun yok. Teşekkürler yardımınız için. Son sorum olarak. İşlemci güç olarak AMD nin hangi masaüstü işlemcisine denktir? Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Sordugun soruyla ilgili guc olarak Intel tarafinda i5'in nesillerine esit oldugunu dusunuyorum.
lexerotk dedi: Anladım hocam. Şarjda her cihazın bataryası ölür zaten zamanla sorun yok. Teşekkürler yardımınız için. Son sorum olarak. İşlemci güç olarak AMD nin hangi masaüstü işlemcisine denktir? Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Sordugun soruyla ilgili guc olarak Intel tarafinda i5'in nesillerine esit oldugunu dusunuyorum.