Eğer sıfır adamakıllı bir laptop istiyorsanız ya bütçenizi arttıracaksınız ya da 2.el bakacaksınız. Bence laptop yerine masaüstüne yatırım yapın bütçenize iyi bir DDR5 sistem çıkar.

Hocam vallahi çok kararsızım bir yanım laptop al rahat edersin garsnti ve diğer şeyleri kolay diyor diğer yanımda masaüstü al diyor.

Hocam vallahi çok kararsızım bir yanım laptop al rahat edersin garsnti ve diğer şeyleri kolay diyor diğer yanımda masaüstü al diyor.
Vallahi bu bütçede laptop bulamazsınız 2.elde olmaz diyorsunuz zaten. En azından masaüstü alın bu bütçede alacağınız laptopları tokatlar.

Vallahi bu bütçede laptop bulamazsınız 2.elde olmaz diyorsunuz zaten. En azından masaüstü alın bu bütçede alacağınız laptopları tokatlar.

Hocam masaüstüde düzgün bulamıyorum çoğu APU bana direkt İtopya gibi bir yerden tak çalıştır orta seviye DDR4 bir sistem lazım bir öneriniz var mı eğer bir öneriniz yoksa mecbur gidip 2050 ya da 3050 bir laptop alacağım.

Bunu buldum hocam sınır bütçem bu kadar https://www.itopya.com/chest-v12-am...-16gb-ddr4-500gb-m2-ssd-geforce-rtx-si_h29475

SSD'yi SN3000 yapıp soğutucuyu strong M4-12Xpro yapılırsa kabul edilebilir. Ama size tavsiyem bence parça parça alın markalar saçma saçma kar koyuyorlar çünkü.

Hocam parça parça kendin topla yerinden bir şey toplasam kasa almasam sadece olur mu elimde eski Micro ATX bir ofis kasası var iş görürmüki?

Mesh panel değilse bir işe yaramaz.

Mesh derken o nedir hocam? Elimdeki kasa eski bir Foxconn kasa. Belki sleeper PC olur. Elimdeki kasa bu
1761575591202.webp