cartel 3
Yetkin
Türkiye modellerinde yanma olmadığını söylüyorlar. Ama yine de öyle bir durum olsa bile Lenovo değişim sağlar değil mi?Kısmen doğru genelde bu sorun Hindistan piyasasında yaşanıyor fakat TR de yaşayan birkaç kişi gördüm. Benim dediğim model i5 12450HX model. Bu model hakkında TR de şikayet görmedim ama sebebi çok bilinmeyen bir model olmasıdır. Bende yeni yeni görmeye başladım bu modeli. Pil ömrü çok kötü. Performans istiyorsanız rakipsiz bu fiyatta.
Türkiye modellerinde yanma olmadığını söylüyorlar. Ama yine de öyle bir durum olsa bile Lenovo değişim sağlar değil mi?
Teşekkür ederim hocamTR modellerinde yok zaten fakat ben birkaç "anakart yanma" konusu gördüm. Belki başka sebepten yanmıştır. Lenovo'nun böyle bir durumda ne yapacağını bilmiyorum ama yüksek ihtimalle yardımcı olurlar.
Lenovo'nun oyuncu giriş seviyesi laptop klasmanı bana kalırsa tam bir facia, maliyetten kısmak için 170W adaptör koyma mı dersin ? Yoksa adında gaming diye geçen ürününe 1 büyük 1 küçük fan kullanma mı ? Yoksa klavye rengi için fazla ücret isteme mi ? Hepsi benim için bir ilkti ve hepsini de Lenovo'da yaşadım maalesef. MSI'ın thin serisi kadar değiller ama ona doğru bir eğilim Lenovo'da fırsat olsa kesinlikle var. Lenovo fiyat performans ürünleri ile bizim ülkemizde bilinen bir marka ama global markaları ben parça ve maliyet düşürme konusunda çok üçkağıt olarak düşünüyorum ve Lenovo'da yukarıda belirttiğim sebeplerden ötürü bende bu sınıfta. Bu yüzden Asus harici bir firmaya laptop klasmanına bulaşmadım ben, bulaştığımda da risk alıyorum dedim şimdi sizde aynı riskli alıyorsunuz zira bu oyuncu laptopların işlemcisi acayip kontrolsüz, laptopu aldığınızda UV kavramlarını vs. öğrenmeye hazır olun. Bu modelinde 170W adaptörle gelirse bir de servise tekrar göndereceksiniz, evinizin uzaklığına bağlı bir de kargo ile uğraşırsınız. Google'de size anakart problemi videoları YouTube'de öne çıkardığında ister istemez sanki oyun oynamak için değil de başınıza dert almışsınız gibi hissedebilirsiniz 4050 için paranız varsa böyle damga yememiş cihazlar almanız daha iyi olabilir.
Dediğiniz gibi Asus'tan bugüne kadar hiç vazgeçmedim. Başka marka bir laptop ilk tecrübem olacak bana. Bu laptopu almamın temel amacı gündelik işler. Fakat yazlığa da götürdüğümde oyunlar oynamak istiyorum. Alacağım yere baktım ve ürün TR kodlu. Daha önceden yaptığım Overclock ile küçük de olsa bir tecrübem bulunmakta. UV yapabilirim gibi geliyor.TR modelleri bence Hindistan Avrupa karışık yani kimsenin TR kodlu ürünlerin Hindistan'dan gelemeyeceğini veya parçalarından bazılarının Hindistan'dan gelemeyeceğini kanıtlayamaz zira bizim ülkede ucuz maliyet yüksek kâr marjı için çalışıyorlar. Türkiye için bu laptop tam bir risk, Hindistan modellerinde sadece bu sorun var TR temiz diyen, bir kişinin bu anakart ile uğraşmasına sebep olursa burada çok büyük vebal alır.
Lenovo'nun oyuncu giriş seviyesi laptop klasmanı bana kalırsa tam bir facia, maliyetten kısmak için 170W adaptör koyma mı dersin ? Yoksa adında gaming diye geçen ürününe 1 büyük 1 küçük fan kullanma mı ? Yoksa klavye rengi için fazla ücret isteme mi ? Hepsi benim için bir ilkti ve hepsini de Lenovo'da yaşadım maalesef. MSI'ın thin serisi kadar değiller ama ona doğru bir eğilim Lenovo'da fırsat olsa kesinlikle var. Lenovo fiyat performans ürünleri ile bizim ülkemizde bilinen bir marka ama global markaları ben parça ve maliyet düşürme konusunda çok üçkağıt olarak düşünüyorum ve Lenovo'da yukarıda belirttiğim sebeplerden ötürü bende bu sınıfta. Bu yüzden Asus harici bir firmaya laptop klasmanına bulaşmadım ben, bulaştığımda da risk alıyorum dedim şimdi sizde aynı riskli alıyorsunuz zira bu oyuncu laptopların işlemcisi acayip kontrolsüz, laptopu aldığınızda UV kavramlarını vs. öğrenmeye hazır olun. Bu modelinde 170W adaptörle gelirse bir de servise tekrar göndereceksiniz, evinizin uzaklığına bağlı bir de kargo ile uğraşırsınız. Google'de size anakart problemi videoları YouTube'de öne çıkardığında ister istemez sanki oyun oynamak için değil de başınıza dert almışsınız gibi hissedebilirsiniz 4050 için paranız varsa böyle damga yememiş cihazlar almanız daha iyi olabilir.
Ne mutlu Lenovo LOQ alıp mutlu olana kısaca bana kalırsa her laptopun HX serisi işlemci ile UV'siz sorunu olabilir. AMD ryzen işlemciler çok daha iyi gibi geliyor bana.
Dediğiniz gibi ASUS'tan bugüne kadar hiç vazgeçmedim. Başka marka bir laptop ilk tecrübem olacak bana. Bu laptopu almamın temel amacı gündelik işler. Fakat yazlığa da götürdüğümde oyunlar oynamak istiyorum. Alacağım yere baktım ve ürün TR kodlu. Daha önceden yaptığım Overclock ile küçük de olsa bir tecrübem bulunmakta. UV yapabilirim gibi geliyor.
Ya da sizce hiç risk almayıp ASUS Vivobook 15 i7 1355U alayım mı? CS2, GTA 5 gibi oyunları minimum 60FPS oynayabilir miyim? Gündelik işlerde hangi işlemci daha performanslı olur?
i7 1355U'nun tek artısı pil ömrü. Performans olarak i5 12600HX katlar i7 1355U'yu.
Dediğiniz oyunları iki cihazda oynatır. Matebook öneririm.
Ultra 5 125H nasıl işlemci acaba rakibi nedir AMD tarafında? 125H, 1355U'tan iyi mi? Oyunlarda vs. üzer mi? Beni ortalama kaç yıl götürür bu laptop? Çünkü bir laptop aldığımızda ortalama 7 yıl kullanmayı düşünüyoruz. Bu arada pil ömrü aşırı önemli değil ama olsa yine de güzel olur.i7 1355U'nun tek artısı pil ömrü. Performans olarak i5 12600HX katlar i7 1355U'yu.
Dediğiniz oyunları iki cihazda oynatır. Matebook öneririm.
Ultra 5 125H nasıl işlemci acaba rakibi nedir AMD tarafında? 125H, 1355H'tan iyi mi? Oyunlarda vs. üzer mi? Beni ortalama kaç yıl götürür bu laptop? Çünkü bir laptop aldığımızda ortalama 7 yıl kullanmayı düşünüyoruz. Bu arada pil ömrü aşırı önemli değil ama olsa yine de güzel olur.