Kullandığın uygulamalara bağlı.Ben Unreal engin ve AAA oyunlarda kullandigimdan yük altında %45 kadar düşmüştü. Değiştirmem zorunlu gibi bir şey olmuştu.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Bence yapmaya çalıştıkları şey olabildiğince yıpratmak. Yıpratsınlar ki sıkıl ve uğraşma. Format ile battery Drain'in ne alakası var be kardeşim. Saçma sapan işler işte. Eğer yanda bir bilgisayarım olsaydı gerçekten servise de yollardım 20 gün de beklerdim. Maalesef ki bu seferlik onlar kazandı.
Aslinda bircok şey battery drain ile alakali olabiliyor. Mesela benim laptopumda bir BIOS bugi var basit bir bug oldugu icin usendim raporlamak icin ugrasmadim. Custom Charge Configuration kullanirsam OverDrive yani Max performans modunda şarj kaybediyor benim laptopum, adaptor 330 watt. Bu olustugu zaman BIOS'a reset atmadan duzelmiyor ayarlari eski haline cevirsen bile. Onlar da buyuk ihtimalle bir mining virusu veya ona benzer bir seyin olma ihtimalini degerlendiriyorlar kendilerince. Tabii yildirma politikasi olmasi da gayet mumkun.
Aslinda bircok şey battery drain ile alakali olabiliyor. Mesela benim laptopumda bir BIOS bugi var basit bir bug oldugu icin usendim raporlamak icin ugrasmadim. Custom charge Configuration kullanirsam OverDrive yani Max performans modunda şarj kaybediyor benim laptopum, adaptor 330 watt. Bu olustugu zaman BIOS'a reset atmadan duzelmiyor ayarlari eski haline cevirsen bile. Onlar da buyuk ihtimalle bir mining virusu veya ona benzer bir seyin olma ihtimalini degerlendiriyorlar kendilerince. Tabii yildirma politikasi olmasi da gayet mumkun.
Hocam buradaki sorun direk sistem için yetersiz 170watt servisteki çalışanlarla konuştum yetersiz olduğunu söyleyip desteklediler.
- Makaleler
- 1
O zaman ya bu durum her ornekte yasanmiyordur ya da sindirme politikasidir gibi dusunuyorum o zaman.Hocam buradaki sorun direk sistem için yetersiz 170watt servisteki çalışanlarla konuştum yetersiz olduğunu söyleyip desteklediler.
O zaman ya bu durum her ornekte yasanmiyordur ya da sindirme politikasidir gibi dusunuyorum o zaman.
Tam olarak anlamadim sindirme politikasi demenizi.
- Makaleler
- 1
Yani adptoru gonderir gondermez degistirdiklerini insanlar bilirse daha cok insan istekte bulunur zarar ederiz diye dusunup isi zorlastiriyorlardir belki de. Kimbilir?Tam olarak anlamadim sindirme politikasi demenizi.