Mr. Soprano

Yetkin
Brave üzerinden YouTube'da video izliyorum. Bazen videoda takılma oluyor. Bazen de 'dı dıt' diye ses geliyor. Arkada 6 sekme açık ama görev yöneticisinde Brave'in kenarında parantez içerisinde 19 yazıyor.

1766352033171.webp

Problem nereden kaynaklanıyor olabilir?

Laptop özellikleri: RTX 4060, i5-12450H, 16 GB RAM, 512 GB SSD

Brave üzerinden YouTube'da video izliyorum. Bazen videoda takılma oluyor. Bazen de 'dı dıt' diye ses geliyor. Arkada 6 sekme açık ama görev yöneticisinde Brave'in kenarında parantez içerisinde 19 yazıyor.

Eki Görüntüle 212409

Laptop özellikleri: RTX 4060, i5-12450H, 16 GB RAM, 512 GB SSD
Donanım hızlandırmalı gpu aç/kapat. Rtx 4060'a mux üzerinden geç. Sorunlar devam ediyor ise ddu kullanabilirsin.

Sürücülerde sorun olabilir.

Donanım hızlandırmayı kapatmak işe yaramayabilir aksine kastırabilir. Sürücü 591.44 olarak kurduysanız, DDU sürücüyü kaldırıp 577 veya 580.97 deneyebilirsiniz.

Brave üzerinden YouTube'da video izliyorum. Bazen videoda takılma oluyor. Bazen De'dı dıt' diye ses geliyor. Arkada 6 sekme açık ama görev yöneticisinde Brave'in kenarında parantez içerisinde 19 yazıyor.

Eki Görüntüle 212409

Laptop özellikleri: RTX 4060, i5-12450H, 16 GB RAM, 512 GB SSD.

Sorun hiç oyuna girmeden oluyor mu? Benim Lenovo laptopta bir süre benzer sorun vardı, oyuna girip çıktan sonra bu dediğin sorunlar oluşuyordu. Sonrasında kendiliğinden düzeldi. Tam olarak ekran kartı geçişlerinde bir sorun mu oluyor o kısmı çözemedim, oyunda falan olmadığı için pek üzerinde durmamıştım.

O zamanlar sorunişlemcinin gpusundadır diye düşünüyordum. Sendeki durum tam olarak nasıl oluşuyor benim yazdığıma benzer mi?

Lenovo LOQ i5 12450HX.

Donanım hızlandırmalı gpuaçmayı deneyin devam ediyor ise https://www.google.com/amp/s/techolay.net/display-driver-uninstaller-ddu-ile-surucu-kaldirma-rehberi/?amp=1
Bunu deneyin. Ya da DDU kullanmadan önce uygulamalardan Brave'yi "yüksek performans ekran kartı kullan "tercih edin.
Donanım hızlandırmalı GPU'yu açtım. Brave'i yüksek performanslı NVIDIA kartıyla kullan'ı tercih ettim. Bir süre deneyeyim. Düzelmezse tekrar yazarım.