Çözüldü Lenovo LOQ serisindeki HX laptoplarda anakart sorunu var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yusuf Kerem

Yetkin
Makaleler
2
Yer
Gonton,Grove Street
Lenovo LOQ serisindeki HX laptoplarda anakart sorunu var mı? Anakart sorunu var diyorlar gördüğüm kadarıyla sadece HX modelinde var olduğu söyleniyor.

Çözüm
Anakart sorunu sadece Hindistan modellerinde var, Batı tarafında böyle bir sorun yok.
Hindistan bölgesinde var. Avrupa da yok. Türkiye'de de yok.

Var hocam var benimki servise gidecek 3 ay oldu. Son NVIDIA sürücü güncellemesinden sonra BIOS falan gelmiyor. Laptop aldığımdan beri kurulu şekilde masada ayaklıkla duruyor. CPU, GPU, RAM ve SSD çalıştırınca ısınıyorlar yani çalışıyorlar güç alıyorlar. Pazartesi servise göndereceğim. Bu işi yapan bir tanıdığa sordum hatta benim laptopa RAM ve SSD yükselmesini de o yaptı. Stok mini SSD vidasını bile gevşetmedik kullanıcı hatası olacak bir durumda yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu bilmiyordum. Uzuldum acikcasi. Umarim iyi bir sonuc alirsiniz.

Modeli Lenovo 15ARP9 83JC000UTR olarak geçiyor. Daha cihaz yeni çıktı sayılır. Gelse gelse bana denk gelirdi. Büyük ihtimalle anakart değişimi yapıcaklar veya başka cihaz vericekler.
Bunu bilmiyordum. Uzuldum acikcasi. Umarim iyi bir sonuc alirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…