Lenovo LOQ vs HP Victus

Simon

Üstün
Makaleler
28
Arkadaşım bu iki laptoptan hangisini almalı? MediaMarkt dışında alamaz. HP'de 16 GB RAM var ve ayrıca işlemcisi daha güçlü. Ben HP olanı tavsiye ettim ama size de sormak istedim.

Arkadaşım bu iki laptoptan hangisini almalı? MediaMarkt dışında alamaz. HP'de 16 GB RAM var ve ayrıca işlemcisi daha güçlü. Ben HP olanı tavsiye ettim ama size de sormak istedim.

Victus 15 kötü bir seri. LOQ daha tercih edilebilir.

Sogutma performansı ve kasa acisindan tabi ki LOQ, ancak islemci bir nesil geri ama HX faktörü var. RAM de farklı, acıkcası biraz tercihe de hitap ediyor su yönde. LOQ alacaksa 170W adaptör gelirse drenaj ortaya cıkabilir.
İkisinin de teknik servisi berbat, bunu unutmayın. Sorunsuz hangisiyse ona yönelmek mantıklı.

Hp donanım olarak daha güçlü, Lenovo ise daha kaliteli. Beklentiye kalmış bir durum.

İşlemciler arası çok da fark yok bu arada.

Sogutma performansı ve kasa acisindan tabi ki LOQ, ancak islemci bir nesil geri ama HX faktörü var. RAM de farklı, acıkcası biraz tercihe de hitap ediyor su yönde. LOQ alacaksa 170W adaptör gelirse drenaj ortaya cıkabilir.
Değişim yapıyorlar aslında 230W yolluyorlar bazen.
HP Victus 15 düşük işlemci performansı veriyor baya zayıf seri.
Arkadaşınız mağazadan almak istiyorsa, Teknosa varsa şu model daha iyi olur.

Değişim yapıyorlar aslında 230W yolluyorlar bazen.
HP Victus 15 düşük işlemci performansı veriyor baya zayıf seri.
Umarım alabilir, ayıplı çalıştırılmamış cihazına değişim raporu vermeyen BDH'dan bahsediyoruz, bunun için çok medet ummamak lazım bunlardan. HP'ye de bunlar bakıyor, tam bir fiyaskolar.
Ayrıca evet 4060 çok daha iyi olacaktır.

Satıcı Teknosa olmadığından sadece internetten alınmıyor mu?
1730747751677.webp

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt