Başlıktaki SSD için N11'den soğutucu arıyorum. 400 TL'yi geçmezse iyi olur. N11 olma sebebi kuponumun olması.
Hocam zahmet olmazsa bir de Hepsiburada'dan bakabilir misiniz. Babam karar değiştirip duruyor. Bütçe yine aynı.
![]()
Jonsbo M.2 SSD Alüminyum Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Jonsbo M.2 SSD Alüminyum Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hocam zahmet olmazsa bir de Hepsiburada'dan bakabilir misiniz. Babam karar değiştirip duruyor. Bütçe yine aynı.![]()
Bunlar G2 ile uyumlu değil mi hocam? Jonsbo olanı alacağız.
Uyumlu. Jonsbo olan oldukça F/P duruyor.Bunlar G2 ile uyumlu değil mi hocam? Jonsbo olanı alacağız.
Hocam son kararımı veriyorum artık. Snowman olanın bakırlı versiyonunu bulduk ve o çok aklımıza yattı. Tek sorun anakarta sığıp sığmayacağı. Bir yorum okudum ve şöyle diyordu: "SSD yeriniz ekran kartının altında ise sığmaz." Bu biraz kafamı kurcaladı. Anakarttaki boşluğu ekliyorum. Yorumlarsanız sevinirim. Eğer bu sığmayacaksa Jonsbo alacağım. Şu videoda G2'ye Snowman soğutucu takıyor adam:
Hocam son kararımı veriyorum artık. Snowman olanın bakırlı versiyonunu bulduk ve o çok aklımıza yattı. Tek sorun anakarta sığıp sığmayacağı. Bir yorum okudum ve şöyle diyordu: "SSD yeriniz ekran kartının altında ise sığmaz." Bu biraz kafamı kurcaladı. Anakarttaki boşluğu ekliyorum. Yorumlarsanız sevinirim. Eğer bu sığmayacaksa Jonsbo alacağım. Şu videoda G2'ye Snowman soğutucu takıyor adam:
Eki Görüntüle 158977