D4C
Uzman
PAW3333 sensör, 300 IPS, 8000 DPI. Bu fiyata gayet iyi. Kuponunuz var mı diye kontrol edin, çoğu hesaba 100 TL kupon tanımlanmış. Kuponla birlikte kargo dahil 210 TL oluyor.
Uygun. Ben basta zorlandim ama sonradan tutabildim claw.
Daha çok fingertip tutuş faresi. Ama clawda da rahat ettiriyor.
Fingertip bilmem de palm rahat tutuyorum.Daha çok fingertip tutuş faresi. Ama clawda da rahat ettiriyor.
PAW3333 sensör, 300 IPS, 8000 DPI. Bu fiyata gayet iyi. Kuponunuz var mı diye kontrol edin, çoğu hesaba 100 TL kupon tanımlanmış. Kuponla birlikte kargo dahil 210 TL oluyor.
Bende de Viper V3 HyperSpeed varken bunu aldim. Acikcasi da begendim baya kaliteli. 500 TL olsa bile alinir.İndirim görünce alasım geliyor abi şaka gibi ama kenarda 6000 bin TL'lik fare dururken 200TL'li̇k Fareye azımın suyunun akması da benim mantaliteyi gösteriyor![]()
Bende de bundan var ama 1 tane daha alasım geliyor. HB premium da varsa kuponla birlikte 170TL oluyor.İndirim görünce alasım geliyor abi şaka gibi ama kenarda 6000 bin TL'lik fare dururken 200TL'li̇k Fareye azımın suyunun akması da benim mantaliteyi gösteriyor![]()
Yeni hesap acip 171 TL'ye bu mouse...Bende de bundan var ama 1 tane daha alasım geliyor. HB premium da varsa kuponla birlikte 170TL oluyor.