kaanleclerc 13 Becerikli Katılım 20 Temmuz 2026 Mesajlar 378 Çözümler 2 Beğeniler 315 Yer Maryland, Baltimore 26 Temmuz 2026 #11 urws dedi: Hocam kurulumu yaptım, benim monitörün üstünden de jelatin çıkmadı. Tekrar hayırlı olsun size de. Eki Görüntüle 268702 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Ben de MSI Pro MP serisi bir monitör almıştım, yanlış hatırlamıyorsam onun ekranında da jelatin yoktu.
urws dedi: Hocam kurulumu yaptım, benim monitörün üstünden de jelatin çıkmadı. Tekrar hayırlı olsun size de. Eki Görüntüle 268702 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Ben de MSI Pro MP serisi bir monitör almıştım, yanlış hatırlamıyorsam onun ekranında da jelatin yoktu.
SF26 68 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 8.406 Çözümler 19 Beğeniler 8.499 26 Temmuz 2026 #12 urws dedi: Ben de daha düşük bir modelini sipariş ettim hocam, dağıtımda şu an, bugün gelecek. Ben de jelatin çıkacak mı bakayım. Eki Görüntüle 268685 Genişletmek için tıkla... Jelatin gelmiyor o modelde, bende gelmemişti en azından.
urws dedi: Ben de daha düşük bir modelini sipariş ettim hocam, dağıtımda şu an, bugün gelecek. Ben de jelatin çıkacak mı bakayım. Eki Görüntüle 268685 Genişletmek için tıkla... Jelatin gelmiyor o modelde, bende gelmemişti en azından.
urws 14 Çalışkan Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 98 Beğeniler 55 Yer İstanbul / Fatih 26 Temmuz 2026 #13 kaanleclerc dedi: Hayırlı olsun hocam. Ben de MSI Pro MP serisi bir monitör almıştım, yanlış hatırlamıyorsam onun ekranında da jelatin yoktu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. SF26 dedi: Jelatin gelmiyor o modelde, bende gelmemişti en azından. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, gelmedi; bende de.
kaanleclerc dedi: Hayırlı olsun hocam. Ben de MSI Pro MP serisi bir monitör almıştım, yanlış hatırlamıyorsam onun ekranında da jelatin yoktu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. SF26 dedi: Jelatin gelmiyor o modelde, bende gelmemişti en azından. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, gelmedi; bende de.
Atamyolundayız 15 Uzman Katılım 23 Temmuz 2025 Mesajlar 300 Çözümler 1 Beğeniler 155 26 Temmuz 2026 #14 urws dedi: Hocam kurulumu yaptım, benim monitörün üstünden de jelatin çıkmadı. Tekrar hayırlı olsun size de. Eki Görüntüle 268702 Genişletmek için tıkla... Ghosting ve ölü piksel yaptıysan, yoksa iyi monitördür.
urws dedi: Hocam kurulumu yaptım, benim monitörün üstünden de jelatin çıkmadı. Tekrar hayırlı olsun size de. Eki Görüntüle 268702 Genişletmek için tıkla... Ghosting ve ölü piksel yaptıysan, yoksa iyi monitördür.
urws 14 Çalışkan Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 98 Beğeniler 55 Yer İstanbul / Fatih 26 Temmuz 2026 #15 Atamyolundayız dedi: Ghosting ve ölü piksel yaptıysan, yoksa iyi monitördür. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam, beğenmeniz beni sevindirdi. Ghosting ve ölü piksel testini yaptım, şu anlık şükürler olsun ki bir sorun yok, sağ olun.
Atamyolundayız dedi: Ghosting ve ölü piksel yaptıysan, yoksa iyi monitördür. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam, beğenmeniz beni sevindirdi. Ghosting ve ölü piksel testini yaptım, şu anlık şükürler olsun ki bir sorun yok, sağ olun.