Bütçe
7000-8000₺
Fena değil ama Dell G2724D daha iyi olur gibi.

Aslında cihazla ölçülmüş incelemesi var ama sadece verilere bakabiliyoruz malum :D

Hocam Dell G2724D Amerika'daki modellerde 3 farklı panel kullanmış rastgele Avrupa'da ve Türkiye'de nasıl bilmiyorum ancak gaming.gen.tr'nin de o kadar iyi bir servisi olduğunu sanmıyorum Amazon gibi değildir. Kontrast oranı gayet iyi duruyor R27Qe'nin bütçeyi zorlamaya çok gerek yok gibi. Dell G2724D'nin aşırı farkı yok sanırım.

Hocam Dell G2724D Amerika'daki modellerde 3 farklı panel kullanmış rastgele Avrupa'da ve Türkiye'de nasıl bilmiyorum ancak gaming.gen.tr'nin de o kadar iyi bir servisi olduğunu sanmıyorum Amazon gibi değildir. Kontrast oranı gayet iyi duruyor R27Qe'nin bütçeyi zorlamaya çok gerek yok gibi. Dell G2724D'nin aşırı farkı yok sanırım.
Bahsettiğin olayı önceden de gördüm ama bana göre Reddit'te olan bir iddiaya benziyor, elle tutulur bir şey görememiştim sadece iki farklı G2724D'nin IPS Glow testlerinin görüntüleri vardı. Yine de siz bilirsiniz.

Bahsettiğin olayı önceden de gördüm ama bana göre Reddit'te olan bir iddiaya benziyor, elle tutulur bir şey görememiştim. Yine de siz bilirsiniz.

Bilemedim hocam ben de tam bu olay haricinde de 900TL'lik bir fark göremedim ben. Dell olan modelde Type-C olması güzel ancak ihtiyacım yok. Bunun haricinde renk olarak da aşırı büyük bir fark yok sanırım. Başka fark ne var ben de çok anlamadığım için soruyorum.

Bilemedim hocam ben de tam bu olay haricinde de 900TL'lik bir fark göremedim ben. Dell olan modelde Type-C olması güzel ancak ihtiyacım yok. Bunun haricinde renk olarak da aşırı büyük bir fark yok sanırım. Başka fark ne var ben de çok anlamadığım için soruyorum.
Çok müsait değilim ama şöyle söyleyeyim basitçe.
Tepkime süresi ve renk, Dell önde.
Parlaklık ve kontrast, Lenovo önde. İki modelin de Ghosting testi ve yorumları güzel. Kararınızı ona göre verin. 900TL farka değer mi derseniz yorum yapamam 🫠

Çok müsait değilim ama şöyle söyleyeyim basitçe.
Tepkime süresi ve renk, Dell önde.
Parlaklık ve kontrast, Lenovo önde. İki modelin de ghosting testi ve yorumları güzel. Kararınızı ona göre verin. 900TL farka değer mi derseniz yorum yapamam 🫠

Sanırım Lenovo olanı alacağım hocam sağ olun yardım ettiğiniz için.