Herkese esenlikler,
Asus TUF Gaming A15 FA507NV sistemimde 2. ekran olarak kullanmak üzere Lenovo R27QE 2K 165 Hz monitörü ve Paugge'nin HDMI 2.1b destekli kablosunu satın aldım. Ancak bir türlü ekranı 165 Hz yapmayı beceremedim.
Denenenler:
Bir çözüm öneriniz var mıdır? Type-C DisplayPort dönüştücüsü mü kullanmam lazım?
Sorun "çözüldü".
Lenovo Legion R27QE'nin kullanım kılavuzunda 1440p'de HDMI ile 144 Hz desteklediği yazıyormuş. Ancak kendi web sitesinde 180 yazınca kullanım kılavuzunu okumamıştım.
Kendi sitesinde geçen bilgi:
Kullanım kılavuzunda geçen bilgi:
Kablonun iade işlemlerini başlattım, iade onaylandığında Type-C-DP kablosu alacağım.
Asus TUF Gaming A15 FA507NV sistemimde 2. ekran olarak kullanmak üzere Lenovo R27QE 2K 165 Hz monitörü ve Paugge'nin HDMI 2.1b destekli kablosunu satın aldım. Ancak bir türlü ekranı 165 Hz yapmayı beceremedim.
Denenenler:
- HDR ve FreeSync hem monitör hem bilgisayar üzerinden kapatılıp denendi, olmadı.
- NVIDIA Kontrol Paneli üzerinden manuel olarak 165 Hz ayarı eklendi, olmadı.
- Monitördeki 2 HDMI portu da denendi, olmadı.
- Kablo iki uçtan da çıkartılıp takıldı, olmadı.
- Monitör paneli üzerinden ayar olup olmadığı kontrol edildi, bulamadım ya da yok.
Bir çözüm öneriniz var mıdır? Type-C DisplayPort dönüştücüsü mü kullanmam lazım?
Sorun "çözüldü".
Lenovo Legion R27QE'nin kullanım kılavuzunda 1440p'de HDMI ile 144 Hz desteklediği yazıyormuş. Ancak kendi web sitesinde 180 yazınca kullanım kılavuzunu okumamıştım.
Kendi sitesinde geçen bilgi:
Kullanım kılavuzunda geçen bilgi:
Kablonun iade işlemlerini başlattım, iade onaylandığında Type-C-DP kablosu alacağım.
Son düzenleme: