Aralık ayında Lenovo LOQ 15IAX9 cihazını almıştım. Aldığım ilk andan itibaren batarya drain oluyordu, adaptör yetersizliğinden. Servisi aradığımda 230 Watt adaptör değişimi diye bir durumun olmadığını söylediler ve geçiştirdiler. İş için kullandığımdan dolayı birkaç ay dayanabildim; en sonunda Unreal Engine çalıştırırken şarjım 2 saat içinde %45 düştüğünde değişim talep ettim, 23 Mayıs'ta. Bu ayın 17'sinde, 18. iş günü oldu, durumunu öğrenmek isteyip servisi aradığımda zamanı düzelecek bilmiyoruz dendi, beklememiz istendi. İş için kullandığımdan ve ayrıca üniversite tatil olacağından dolayı burada olmayacağımı söyledim; elden teslim ettiğim için cihazı kargolayamıyorlarmış. O zaman iade başlatalım, 20 iş günü parça beklemeye dahil diyip reddettiler. Bende böyle bir şeyin kanunen olmadığını söyledim; prosedürümüz böyle denildi. Ben artık cihazı da istemiyorum, iade yapılsın, işleme devam edecek cihaz alımı. Tavsiyem, kimse Lenovo almasın; böyle tarih vermeden sadece aylarca insanı bekletiyor.
Son düzenleme: