Detaylar
Kim cevapladı?Bronzen 7
Başarılı
Sıkıntı olur mu kurulumda?Driver paketi kuruluyordur, her .inf dosyasında yeni panel açıp kapatması çok normal.
Bronzen 7
Başarılı
Bios update sonrası çok fazla fps kaybı yaşıyordum. 230 alırken 100 lere çakılıyordu sürekli. Bana adam temiz kurulum yapalım dedi.Görüntü ile ilgili bir problem mi yaşadın? nvlti.inf bir kurulum dosyası. Ağırlıklı olarak lenovo marka laptoplarda donanım kimliğini belirlemek için kullanılan bir dosyaymış internetteki kaynaklara göre.
Captain Skriniar 44
Başarılı
Normal bir durum. USB belleğe dokunmayın, bilgisayarı şarjdan çekmeyin ve işlemin bitmesini bekleyin kendine gelecektir. Büyük ihtimalle driverlar ile ilgili bir şey yapılıyor.
Bronzen 7
Başarılı
Bana USB'yi çıkarın uyarısı verdi. Çıkarmayınca da devam etmiyordu işleme.Normal bir durum. USB belleğe dokunmayın, bilgisayarı şarjdan çekmeyin ve işlemin bitmesini bekleyin kendine gelecektir. Büyük ihtimalle driverlar ile ilgili bir şey yapılıyor.
Tek yapman gereken sisteme kesinlikle müdahale etmemek. O kendi kendine döngüyü bitirip durulacak zaten.
Captain Skriniar 44
Başarılı
O zaman sorun yok. Uyarı öncesi çıkarmadıysanız bir şey olmaz.Bana USB'yi çıkarın uyarısı verdi. Çıkarmayınca da devam etmiyordu işleme.
Yeni konular
-
-
-
-
Steam Pazarda alım talimatı olmasına rağmen kasa satılmıyor
- herousta26
-
-
-
-
R7 9700X ve RTX 5070 sisteme sıvı soğutma mı kule tipi soğutma mı alınmalı?
- derindevlethikmet