2 ay önce aldığım Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 modelinde Intel Ultra 7 155H işlemcili overheating sorunu yaşıyorum. Özellikle bilgisayarı Dengeli/Performans aldığım gibi fanlar Full hızda çalışıyor ve bir thermal throttling yaşayıp sıcaklık düştükten sonra tekrar açıyor. Sonra yine overheat oluyor, böyle bir döngü yaşıyorum masa fan standım olmasına rağmen.
2 ay önce aldığım Lenovo Thinkpad T14 gen 5 modelinde Intel Ultra 7 155h işlemcili overheating sorunu yaşıyorum. Özellikle bilgisayarı Dengeli/Performans aldığım gibi fanlar Full hızda çalışıyor ve bir thermal throttling yaşayıp sıcaklık düştükten sonra tekrar açıyor. Sonra yine overheat oluyor, böyle bir döngü yaşıyorum masa fan standım olmasına rağmen.
Yeni nesil bir PC rafta dursa termal macun işlevselliğini yitirmiş derdim ama termal macun ile alakalı değil bu durumu yetkili servis ile görüştünüz mü?
Yeni nesil bir PC rafta dursa termal macun işlevselliğini yitirmiş derdim ama termal macun ile alakalı değil bu durumu yetkili servis ile görüştünüz mü?
İlk önce işlemci H serisi güçlü bi seri laptop a baktım net de ince bi laptop ben laptop u bilmiyorum ama 101 derecede bana normal gelmedi üretim hatası olabilir Anakart üzerinde bir sıkıntı olabilir bıos ayarlarında sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Cihaz bir süre sonra kapanıp reset atıyormu?
2 ay önce aldığım Lenovo Thinkpad T14 gen 5 modelinde Intel Ultra 7 155h işlemcili overheating sorunu yaşıyorum. Özellikle bilgisayarı Dengeli/Performans aldığım gibi fanlar Full hızda çalışıyor ve bir thermal throttling yaşayıp sıcaklık düştükten sonra tekrar açıyor. Sonra yine overheat oluyor, böyle bir döngü yaşıyorum masa fan standım olmasına rağmen.