Lenovo ThinkPad T61'in GMA X3100'lu modeli için oyun önerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan m4china
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 36
  • Etiketler Etiketler
    önerisi oyun

m4china

Bilgin
Makaleler
9
Yer
Iwatodai, Gekkoukan Lisesi Yurdu
Esenlikler,

Elime ThinkPad T61'in GMA X3100'lu modeli geçti. Güzelinden Windows 7 kurdum. Cihazda oynanabilir dönem oyunları önerebilir misiniz? Tür fark etmez. Denemesi eğlenceli olabilecek yük bindiren oyunlar da olur ama Crysis örneği gibi çok uçmazsanız sevinirim.

CPU: T7100 (yakında T7700'e upgrade edeceğim)
GPU: Intel GMA X3100 (OpenGL 2 ve DX9c, Vertex işlemesini CPU'ya bindiriyor)
RAM: 2 GB Dual Channel DDR2

Benim düşündüğüm oyunlar:
Max Payne 2, UT04, THUG2, Manhunt 1, Mafia I, Quake 4, Halo 2, Fallout 3, Bully, FEAR, STALKER.

Son düzenleyen: Moderatör:

X9100 ve P9700'lü T400 var elimde, vay be görünce duygulandım. Elimde P8600 var, hediye edebilirim FSB hızı uyarsa, soket uyuyor çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: UNS
Fallout 3 kaldırıyorsa Fallout New Vegas da bak hocam. Ayrıca NFSU2, Far Cry 3-4, Devil May Cry serisi oynayabilirsin.
Açar mı, oynatır mı emin değilim ama

Fallout 3 kaldırıyorsa Fallout New Vegas da bak hocam. Ayrıca NFSU2, Far Cry 3-4, Devil May Cry serisi oynayabilirsin.
Açar mı, oynatır mı emin değilim ama
Fallout 3 biraz Schrodinger'in kedisi olacak ama deneyesim tuttu, New Vegas da bakarim. NFSU2 konuyu actiktan hemen sonra aklima geldi, Burnout 3 keske PC'de de olsaydi. DMC4 PC'de DX10 istiyor hocam, X3100'un birkac gomlek ustu. Far Cry 3 bakarim, yazdim kenara.

DMC4 değil de DMC 1-2-3 düşünmüştüm ben daha çok. FC3 de açmayabilir hocam DX11 diye hatırlıyorum.

DMC4 değil de DMC 1-2-3 düşünmüştüm ben daha çok. FC3 de açmayabilir hocam DX11 diye hatırlıyorum.
DMC1-2-3 HD aslinda DX9c ama hic PC portunu oturup incelemedim. GTX760 istiyormus... Yine de eglencesine denenir.

Oneri icin tesekkurler, HD Collection'i tamamen unutmusum.

DMC1-2-3 HD aslinda DX9c ama hic PC portunu oturup incelemedim. GTX760 istiyormus... Yine de eglencesine denenir.

Oneri icin tesekkurler, HD Collection'i tamamen unutmusum.
Deneyin hocam en kötü Minecraft oynarsınız Gerçi eskiden bende de Dell Inspiron 1300 diye bir laptop vardı 8 FPS alıyordu Minecraftta

Deneyin hocam en kötü Minecraft oynarsınız Gerçi eskiden bende de Dell Inspiron 1300 diye bir laptop vardı 8 FPS alıyordu Minecraftta
Aman T7100'un 2MB L3'u ile o ise bulasmayim. Minecraft islemci cache'ini deli manyak somuruyor hocam, asiri sistem isteyen bir oyun aslinda ama GPU kullanmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…