m4china

Bilgin
Makaleler
9
Yer
Iwatodai, Gekkoukan Lisesi Yurdu
Esenlikler,

Elime ThinkPad T61'in GMA X3100'lu modeli geçti. Güzelinden Windows 7 kurdum. Cihazda oynanabilir dönem oyunları önerebilir misiniz? Tür fark etmez. Denemesi eğlenceli olabilecek yük bindiren oyunlar da olur ama Crysis örneği gibi çok uçmazsanız sevinirim.

CPU: T7100 (yakında T7700'e upgrade edeceğim)
GPU: Intel GMA X3100 (OpenGL 2 ve DX9c, Vertex işlemesini CPU'ya bindiriyor)
RAM: 2 GB Dual Channel DDR2

Benim düşündüğüm oyunlar:
Max Payne 2, UT04, THUG2, Manhunt 1, Mafia I, Quake 4, Halo 2, Fallout 3, Bully, FEAR, STALKER.

Son düzenleyen: Moderatör:
Esenlikler,

Elime Thinkpad T61'in GMA X3100'lu modeli geçti. Güzelinden Windows 7 kurdum. Cihazda oynanabilir dönem oyunları önerebilir misiniz? Tür fark etmez. Denemesi eğlenceli olabilecek yük bindiren oyunlar da olur ama Crysis örneği gibi çok uçmazsanız sevinirim.

CPU: T7100 (yakında T7700'e upgrade edeceğim)
GPU: Intel GMA X3100 (OpenGL 2 ve DX9C, vertex işlemesini CPU'ya bindiriyor)
RAM: 2 GB Dual channel DDR2.

Benim düşündüğüm oyunlar:
Max Payne 2, UT04, thug2, Manhunt 1, Mafia'ı, Quake 4, Halo 2, Fallout 3, bully, fear, stalker.

X9100 ve P9700'lü T400 var elimde, vay be görünce duygulandım. :) Elimde P8600 var, hediye edebilirim FSB hızı uyarsa, soket uyuyor çünkü.

IMG_0194.webp

IMG_0209.webp

IMG_0211.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Fallout 3 kaldırıyorsa Fallout New Vegas da bak hocam. Ayrıca NFSU2, Far Cry 3-4, Devil May Cry serisi oynayabilirsin.
Açar mı, oynatır mı emin değilim ama 😂

Fallout 3 kaldırıyorsa Fallout New Vegas da bak hocam. Ayrıca NFSU2, Far Cry 3-4, Devil May Cry serisi oynayabilirsin.
Açar mı, oynatır mı emin değilim ama 😂
Fallout 3 biraz Schrodinger'in kedisi olacak ama deneyesim tuttu, New Vegas da bakarim. NFSU2 konuyu actiktan hemen sonra aklima geldi, Burnout 3 keske PC'de de olsaydi. DMC4 PC'de DX10 istiyor hocam, X3100'un birkac gomlek ustu. Far Cry 3 bakarim, yazdim kenara.

Fallout 3 biraz Schrodinger'in kedisi olacak ama deneyesim tuttu, New Vegas da bakarim. NFSU2 konuyu actiktan hemen sonra aklima geldi, Burnout 3 keske PC'de de olsaydi. DMC4 PC'de DX10 istiyor hocam, X3100'un birkac gomlek ustu. Far Cry 3 bakarim, yazdim kenara.
DMC4 değil de DMC 1-2-3 düşünmüştüm ben daha çok. FC3 de açmayabilir hocam DX11 diye hatırlıyorum.

DMC4 değil de DMC 1-2-3 düşünmüştüm ben daha çok. FC3 de açmayabilir hocam DX11 diye hatırlıyorum.
DMC1-2-3 HD aslinda DX9c ama hic PC portunu oturup incelemedim. GTX760 istiyormus... Yine de eglencesine denenir.

Oneri icin tesekkurler, HD Collection'i tamamen unutmusum.

DMC1-2-3 HD aslinda DX9c ama hic PC portunu oturup incelemedim. GTX760 istiyormus... Yine de eglencesine denenir.

Oneri icin tesekkurler, HD Collection'i tamamen unutmusum.
Deneyin hocam en kötü Minecraft oynarsınız 😂 Gerçi eskiden bende de Dell Inspiron 1300 diye bir laptop vardı 8 FPS alıyordu Minecraftta 😂

Deneyin hocam en kötü Minecraft oynarsınız 😂 Gerçi eskiden bende de Dell Inspiron 1300 diye bir laptop vardı 8 FPS alıyordu Minecraftta 😂
Aman T7100'un 2MB L3'u ile o ise bulasmayim. Minecraft islemci cache'ini deli manyak somuruyor hocam, asiri sistem isteyen bir oyun aslinda ama GPU kullanmiyor.