Bu uyarıyı alıyorum bunu yapmaya çalıştığımda internetim var ve bir de bu WebView 2'yi kurmak istediğimde kurulu diyor ama Lenovo Vantage bu hatayı veriyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20250509_004334.webp
    IMG_20250509_004334.webp
    5,1 MB · Görüntüleme: 102
  • IMG_20250509_004329.webp
    IMG_20250509_004329.webp
    5,6 MB · Görüntüleme: 51
Bu uyarıyı alıyorum bunu yapmaya çalıştığımda internetim var ve bir de bu WebView 2'yi kurmak istediğimde kurulu diyor ama Lenovo Vantage bu hatayı veriyor.
"Microsoft Edge 'WebView2 Runtime' yüklenemedi" hatası alıyorsanız, bu sorun bazı genel çözümlerle giderilebilir. İşte deneyebileceğiniz adımlar:

1. Internet Bağlantısını Kontrol Edin: Bağlantınızın stabil olduğundan emin olun. Farklı bir Wi-Fi ağına bağlanmayı deneyin.

2. WebView2 Runtime'ı Manuel Olarak Yükleyin:
- Microsoft'un WebView2 sayfasına gidin.
- Uygun sürümü indirebilir ve manuel olarak yükleyebilirsiniz.

3. Lenovo Vantage'ı Güncelleyin: Programın en güncel sürümünü kullandığınızdan emin olun. Uygulamayı güncellemek, bazı hataları giderme potansiyeline sahiptir.

4. Sistem Güncellemelerini Kontrol Edin: Windows'unuzun güncel olup olmadığını kontrol edin. Bazen güncellemeler bu tür sorunları çözebilir.

5. Uygulama İzinlerini Kontrol Edin: Lenovo Vantage'ın gerekli izinlere sahip olduğundan emin olun.

6. Tekrar Başlatmayı Deneyin: Bilgisayarınızı yeniden başlatmak, bazen geçici sorunları çözebilir.

7. Antivirüs veya Güvenlik Duvarını Kontrol Edin: Bu tür yazılımlar, yükleme sürecini engelleyebilir. Geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.

Bu adımlar sorununuzu çözmediyse, Lenovo destek ekibiyle iletişime geçmek faydalı olabilir.