A arc 1 Başarılı Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 38 Beğeniler 6 Bugün 15:03 #1 Merhaba Lenovo LOQ Gen10 aldım, ardından Vantage yükledim ama hiç ayar yok. Ne MUX ayarı var, ne watt ayarı; hiçbiri yok. Nereye gitti bu ayarlar?
Merhaba Lenovo LOQ Gen10 aldım, ardından Vantage yükledim ama hiç ayar yok. Ne MUX ayarı var, ne watt ayarı; hiçbiri yok. Nereye gitti bu ayarlar?
egw 2 Çalışkan Katılım 2 Ağustos 2026 Mesajlar 37 Beğeniler 22 Bugün 15:16 #2 O ayarlar artık Legion Space'e taşındı fakat ikisinide kullanmayın. 3. parti yazılım Legion Toolkit kullanın çok daha iyi ve hafif. İki uygulamdanda daha fazla özellik barındırıyor.
O ayarlar artık Legion Space'e taşındı fakat ikisinide kullanmayın. 3. parti yazılım Legion Toolkit kullanın çok daha iyi ve hafif. İki uygulamdanda daha fazla özellik barındırıyor.
Captain Skriniar 103 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.423 Çözümler 1 Beğeniler 926 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 15:24 #3 Legion Space veya alternatifi olan Legion Toolkit indirin. Daha ayrıntılı ayar yapmanızı sağlar.
KS KS A arc 1 Başarılı Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 38 Beğeniler 6 Bugün 15:36 #4 Bu cihaza overclock yapılıyor durumu bu Legion Toolkit'ten geliyor o zaman, laptoplarda overclock olmuyor normalde. Son düzenleme: 28 dakika önce
Bu cihaza overclock yapılıyor durumu bu Legion Toolkit'ten geliyor o zaman, laptoplarda overclock olmuyor normalde.