Detaylar
Kim cevapladı?Captain Skriniar 105
Üstün
Legion Space veya alternatifi olan Legion Toolkit indirin. Daha ayrıntılı ayar yapmanızı sağlar.
Bu cihaza overclock yapılıyor durumu bu Legion Toolkit'ten geliyor o zaman, laptoplarda overclock olmuyor normalde.
Bu fena bir şeymiş, ayarlar baya detaylı. GPU overclock bile var, ben buna dokunmam şimdilik. 115 W üstüne çıkar gibi, bir tek fan hız ayarını görmedim. O da olsa tam olurmuş. Sadece şeyi anlamadım, harici CPU çalışıyor ama gücünü kapattı galiba; ihtiyaç halinde devreye girecek. lenovo vantage sileyim mi yoksa dursun mu ?
Bu fena bir şeymiş, ayarlar baya detaylı. GPU overclock bile var, ben buna dokunmam şimdilik. 115 W üstüne çıkar gibi, bir tek fan hız ayarını görmedim. O da olsa tam olurmuş. Sadece şeyi anlamadım, harici CPU çalışıyor ama gücünü kapattı galiba; ihtiyaç halinde devreye girecek. lenovo vantage sileyim mi yoksa dursun mu ?
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
egw 4
Çalışkan
Silmenize gerek yok aşşağıdaki çıkan ünlemlere tıklayıp devredışı bırakabilirsiniz Toolkit üzerinden.Bu cihaza overclock yapılıyor durumu bu Legion Toolkit'ten geliyor o zaman, laptoplarda overclock olmuyor normalde.
Silmenize gerek yok aşağıdaki çıkan ünlemlere tıklayıp devre dışı bırakabilirsiniz toolkit üzerinden.
Teşekkürler ama galiba benim 5060 arızalı. OCCT testinde 50W geçmiyor, görev yöneticisinde de %50 kullanım var. Birkaç oyun testinde ekran takıla takıla gidiyor. Başka oyun testlerine de bakacağım. Farklı bir konu açsam iyi olur.
egw 4
Çalışkan
Hibrit kullanımda olduğu için olabilir, dGPU moduna ayarlayıp deneyebilir misimiz?Teşekkürler ama galiba benim 5060 arızalı. OCCT testinde 50W geçmiyor, görev yöneticisinde de %50 kullanım var. Birkaç oyun testinde ekran takıla takıla gidiyor. Başka oyun testlerine de bakacağım. Farklı bir konu açsam iyi olur.
Hibrit kullanımda olduğu için olabilir, dGPU moduna ayarlayıp deneyebilir misimiz?
dGPU modunda çok takıldı. Ama ufak bir fark var şu an Windows'un indirdiği sürücüyü kullanıyorum belki onunla alaklı bir sorun olabilir ama eski sürücü olsa da bu kadar takılma olmaması lazım bence.
egw 4
Çalışkan
DDU ile NVIDIA sürücülerini temizleyip manuel sürücü kurmayı deneyin hocam.dGPU modunda çok takıldı. Ama ufak bir fark var şu an Windows'un indirdiği sürücüyü kullanıyorum belki onunla alaklı bir sorun olabilir ama eski sürücü olsa da bu kadar takılma olmaması lazım bence.