arc 3

Başarılı
Merhaba

Lenovo LOQ Gen10 aldım, ardından Vantage yükledim ama hiç ayar yok. Ne MUX ayarı var, ne watt ayarı; hiçbiri yok. Nereye gitti bu ayarlar?

O ayarlar artık Legion Space'e taşındı fakat ikisinide kullanmayın. 3. parti yazılım Legion Toolkit kullanın çok daha iyi ve hafif. İki uygulamdanda daha fazla özellik barındırıyor.

Bu cihaza overclock yapılıyor durumu bu Legion Toolkit'ten geliyor o zaman, laptoplarda overclock olmuyor normalde.

Bu fena bir şeymiş, ayarlar baya detaylı. GPU overclock bile var, ben buna dokunmam şimdilik. 115 W üstüne çıkar gibi, bir tek fan hız ayarını görmedim. O da olsa tam olurmuş. Sadece şeyi anlamadım, harici CPU çalışıyor ama gücünü kapattı galiba; ihtiyaç halinde devreye girecek. lenovo vantage sileyim mi yoksa dursun mu ?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-09-08 195711.webp
    Ekran görüntüsü 2026-09-08 195711.webp
    77 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Bu cihaza overclock yapılıyor durumu bu Legion Toolkit'ten geliyor o zaman, laptoplarda overclock olmuyor normalde.

Bu fena bir şeymiş, ayarlar baya detaylı. GPU overclock bile var, ben buna dokunmam şimdilik. 115 W üstüne çıkar gibi, bir tek fan hız ayarını görmedim. O da olsa tam olurmuş. Sadece şeyi anlamadım, harici CPU çalışıyor ama gücünü kapattı galiba; ihtiyaç halinde devreye girecek. lenovo vantage sileyim mi yoksa dursun mu ?
Silmenize gerek yok aşşağıdaki çıkan ünlemlere tıklayıp devredışı bırakabilirsiniz Toolkit üzerinden.

Silmenize gerek yok aşağıdaki çıkan ünlemlere tıklayıp devre dışı bırakabilirsiniz toolkit üzerinden.

Teşekkürler ama galiba benim 5060 arızalı. OCCT testinde 50W geçmiyor, görev yöneticisinde de %50 kullanım var. Birkaç oyun testinde ekran takıla takıla gidiyor. Başka oyun testlerine de bakacağım. Farklı bir konu açsam iyi olur.

Teşekkürler ama galiba benim 5060 arızalı. OCCT testinde 50W geçmiyor, görev yöneticisinde de %50 kullanım var. Birkaç oyun testinde ekran takıla takıla gidiyor. Başka oyun testlerine de bakacağım. Farklı bir konu açsam iyi olur.
Hibrit kullanımda olduğu için olabilir, dGPU moduna ayarlayıp deneyebilir misimiz?