Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

8852

Becerikli
Edup W14 Wi-Fi adaptörüm ile dağıtacağım Wi-Fi'a bağlanıyorum. Laptopun kendi Wi-Fi'ı ile eve dağıtıp telefon ile bağlanıyorum. Telefon ile bağlanırken tam bağlanma anında daha bağlanamadan güm diye mavi ekran geliyor. Bu durum 10 sefer falan oldu. C:\Windows\Minidump klasörünün içindeki DMP uzantılı dosyaları zipledim. Google Drive linki buradadır.

Sistemim; Lenovo Y510p. 8 GB X 2 16 GB RAM, Intel i7 4700MQ, 480 GB SATA III SSD, NVIDIA 750M SLI.

Çözüm
Edup W14 Wi-Fi adaptörüm ile dağıtacağım Wi-Fi'a bağlanıyorum. Laptopun kendi Wi-Fi'ı ile eve dağıtıp telefon ile bağlanıyorum. Telefon ile bağlanırken tam bağlanma anında daha bağlanamadan güm diye mavi ekran geliyor. Bu durum 10 sefer falan oldu. C:\Windows\Minidump klasörünün içindeki DMP uzantılı dosyaları zipledim. Google Drive linki buradadır.

Sistemim; Lenovo Y510p. 8 GB X 2 16 GB RAM, Intel i7 4700MQ, 480 GB SATA III SSD, NVIDIA 750M SLI.
Ekran kartı sürücünü DDU ile sil, WHQL ibareli bir sürücüyü tekrar yükle.
DirectX güncelle.
Chrome ayarlarından Donanım Hızlandırması'nı kapat.
Wi-Fi adaptör sürücünde problem var, güncelle.
Memtest86 ile RAM testi yap.
Geçici olarak BIOS'tan Hyper-V yi devre dışı bırakmayı dene.

Ekran kartı sürücünü DDU ile sil, WHQL ibareli bir sürücüyü tekrar yükle.
DirectX güncelle.
Chrome ayarlarından Donanım Hızlandırması'nı kapat.
Wi-Fi adaptör sürücünde problem var, güncelle.
Memtest86 ile RAM testi yap.
Geçici olarak BIOS'tan Hyper-V yi devre dışı bırakmayı dene.

Çözüm