Laptopumda Intel sürücülerini güncelledikten sonra fanların sesi arttı. Bu sorun önceden de olmuştu, format ile düzeldi. Tekrardan güncelledim ama bu sefer farklı bir şekilde, sadece laptop açıldığında 1 dakika boyunca yüksek sesle dönüyor sonra duyuyor bir daha da olmuyor. Önceden sürekli oluyordu. Tekrar format atmalı mıyım? Garantiye vermek için MediaMarkt'a götürdüğümde sorun yok demişlerdi.
O sürücüler devreye girdiği için böyle. Format atsanız da aynısı olacak. ARC devreye girdi artık, sistem kendini yüksek sıcaklığa karşı korumak için böyle yapıyor.
O sürücüler devreye girdiği için böyle. Format atsanız da aynısı olacak. ARC devreye girdi artık, sistem kendini yüksek sıcaklığa karşı korumak için böyle yapıyor.
O sürücüler devreye girdiği için böyle. Format atsanız da aynısı olacak. Arc devreye girdi artık, sistem kendini yüksek sıcaklığa karşı korumak için böyle yapıyor.
Hocam şöyle ki ilk güncellediğimde de aynı şekilde açılışta ses çıkıyordu, laptop boştayken falan rastgele zamanlarda da bayağı duyuluyordu. Format atınca düzeldi, bugün bir daha yükledim tekrar başladı. NPU etkinleştiğinden de olabilir mi?
Hocam şöyle ki ilk güncellediğimde de aynı şekilde açılışta ses çıkıyordu, laptop boştayken falan rastgele zamanlarda da bayağı duyuluyordu. Format atınca düzeldi, bugün bir daha yükledim tekrar başladı. NPU etkinleştiğinden de olabilir mi?