Elektronik Leobog Hi75C Pro stokları yenilendi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 23783
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    klavye pro
Ya hocam, bu fiyata bu yalıtım, bu kasa ve böyle bir Switch varken bir de manyetik olsaydı var ya... Hayal dahi edemiyorum.
Hocam, siz hangi modeli tercih ettiniz ben çok arada kaldım açıkcası wasteland ile Black contours arasında.

@xsharke, cokta bir fark olmayacaktir diye degerlendirmek sacma zira farklar belli. Klavyenin fiyatina gore PP/PC ve FR4 degisimi fark hissedilebilirligini degistirmez. FR4 alma imkani varken PP/PC almak sacma. FR4 olaninin stogu olmasa PP/PC kabul edilebilir ve onerilir tabii ki ama stogu varken FR4 alinmali bence.

Hocam, siz hangi modeli tercih ettiniz ben çok arada kaldım açıkçası wasteland ile Black contours arasında.

Fiyatından dolayı contours modeline, ayrıyeten diğer modelde keycapslerin RGB geçirip geçirmediğinden emin olamadığım için bu modele daha yakın bakıyorum. Toby hocayı biraz bekleyelim; duruma göre modeli alabilirim.
@Toby Fox hocam sizin tercihiniz nedir merak ediyorum bu model çok F/P geldiğinden gözüm buna kaydı mekanik olsa bile.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…