Uzun zamandır beklenen Artisan stokları yenilendi.
Detaylar
Kim cevapladı?Satıcıya dikkat; iade hakkınızı bile kullandırtmıyor, hatta sorunlu bile gelse kabul etmiyor. İlla meyer Gaming'den almak isteyenler Amazon üzerinden tercih etsin, 300 TL fazla verirseniz kendi paranızın dilencisi yapamazlar.
Amazon üzerinden, Meyer Gaming satıcılı GameSir Cylon'e 2 gamepad aldım, ürünün poşeti ve kutusu yırtık geldi. Patpat sarılı olduğundan bu yüzden kapıda bu durumu görmedim. Kaldı ki çok iyi paketlenmiş gözüküyordu, belli ki kullanılmış veya iade ürün göndermişler. Kutusunu bile açmadan iade başlatıp yolladım, sonra başka bir satıcıdan indirime girdi (GameSir Türkiye) onlardan aldım ve kullanıyorum. İadeyi beklemek ile uğraşmak istemedim.
Neyse geçen hafta perşembe günü ellerine kargo ulaşmış, ben de bugün Amazon ile görüştüm iade durumu ne oldu diye. Satıcıya bildirdiler durumu, meyer...
Neyse geçen hafta perşembe günü ellerine kargo ulaşmış, ben de bugün Amazon ile görüştüm iade durumu ne oldu diye. Satıcıya bildirdiler durumu, meyer...
- 2254
- gaming kanun
- Forum: Web ve Mağaza Alışverişlerinde Yaşanan Sorunlar
Bu mousepadin özelliği nedir?
Bu fiyat nedir böyle 
ExellionTR
Başarılı
Satıcıya dikkat; iade hakkınızı bile kullandırtmıyor, hatta sorunlu bile gelse kabul etmiyor. İlla meyer Gaming'den almak isteyenler Amazon üzerinden tercih etsin, 300 TL fazla verirseniz kendi paranızın dilencisi yapamazlar.
Amazon üzerinden, Meyer Gaming satıcılı GameSir Cylon'e 2 gamepad aldım, ürünün poşeti ve kutusu yırtık geldi. Patpat sarılı olduğundan bu yüzden kapıda bu durumu görmedim. Kaldı ki çok iyi paketlenmiş gözüküyordu, belli ki kullanılmış veya iade ürün göndermişler. Kutusunu bile açmadan iade başlatıp yolladım, sonra başka bir satıcıdan indirime girdi (GameSir Türkiye) onlardan aldım ve kullanıyorum. İadeyi beklemek ile uğraşmak istemedim.
- 2254
- gaming kanun
- Forum: Web ve Mağaza Alışverişlerinde Yaşanan Sorunlar
Böyle vasıfsızlardan çöp bile almamak lazım. Çok geçmiş olsun.
Uzun zamandır beklenen Artisan stokları yenilendi.
Bu satıcıdan ben bir şey almazdım şahsen.
SF26
Üstün
En tepe mousepad modellerinden biri bunlar, normal o yüzden.
D4C
Uzman
Tüketim çılgınlığının son aşaması gibi geldi bana. Bir mouse pad için çok saçma bir fiyatı var.En tepe mousepad modellerinden biri bunlar, normal o yüzden.
SF26
Üstün
Ürün markadan bağımsız kaliteli bir ürün zaten. Bu yüzden normal.Tüketim çılgınlığının son aşaması gibi geldi bana. Bir mouse pad için çok saçma bir fiyatı var.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-