johan liebert
Becerikli
Tüketim çılgınlığının son aşaması gibi geldi bana. Bir mouse pad için çok saçma bir fiyatı var.
Hem saçma hem gereksiz.
Tüketim çılgınlığının son aşaması gibi geldi bana. Bir mouse pad için çok saçma bir fiyatı var.
Haklısın. Kazığın seviyesi zevkin derecesini belirliyor.
Haklısın. Kazığın seviyesi zevkin derecesini belirliyor.
Bir ürün ederinin fazla üzerinde ise kazık kazıktır. Senin benim paran olur o kazığı pek hissetmeyebilirsin. Bunu sırf marka diye satılan ürünlerden anlayabiliriz. Mesela kadınlar çok yüksek fiyatlı markalı çantalar alabiliyorlar. Sanane diyen çıkabilir tabi. Ama bu kazığın kazık olmadığı gerçeğini değiştirmiyor. Dediğim gibi zevk meselesi. Bazen bağımlılık bazen alışveriş çılgınlığı gibi psikolojik sebepler de var tabi ki.Herkesin anlayışı farklıdır, kazığı kendince yorumlar. Ben mesela glass pad alacağım. 7K'ya kadar para bağlayabilirim ürüne. Daha satışa geçmediler. Stok tarihi bile verilmedi ama parası hazır yani. Benim açımdan kazıklık bir durum yok. Hiç alıp kullanmasam, kenarda bekletsem bile aldığım fiyatın üzerine 5-6 ay sonra sıfır kapalı kutu olarak çok rahat satabilirim. Kullandığım senaryoda bile bu durum aynı.
Mouse pad'in olayı alışmaktır, 500 TL'lik mouse pad ile 5.000 TL'lik mouse pad arasında alıştıktan sonra fark olmaz. Gidip bunlara para kaptırmayın.
2006'dan beri gaming ekipman alan, sektörü bilen bir abiniz olarak söylüyorum.
Benden bu ürüne bu para çıkmaz, vermem orası ayrı bir mevzu da;Mouse pad'in olayı alışmaktır, 500 TL'lik mouse pad ile 5.000 TL'lik mouse pad arasında alıştıktan sonra fark olmaz. Gidip bunlara para kaptırmayın.
Marka sevdalısı ile markanın hater'lığını yapanı aynı kefeye koyarım ben. Marka yani bu direkt sana yararı olacak diye bir şey de yok zararı olacak diye de bir şey yok. Mübarek öyle bir sallamış ki... Normal açıklama yapsan kimse bir şey demez.Mouse pad'in olayı alışmaktır, 500 TL'lik mouse pad ile 5.000 TL'lik mouse pad arasında alıştıktan sonra fark olmaz. Gidip bunlara para kaptırmayın.