Elektronik Leobog Hi75C Pro stokları yenilendi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 23783
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    klavye pro
Hocam, Leobog Hi75C mi yoksa RS7 Air mi daha iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, Leobog Hi75C mi yoksa RS7 Air mi daha iyi?

Ben ilk modeli tercih ettim, F/P açısından daha mantıklı. Muadil klavyeler, mesela furyleveller 6.000 TL falan. Fiyatı konusunda toby hocamız benden daha deneyimli ve bilgili; onun önerisi daha mantıklı kaçacaktır.
Sadece manyetik fantezime çok daha sonradan kavuşacağım bu bozulunca. Veya ben sıkılınca tmr bir manyetik alırız artık.

M1 V5 kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır, görünce ben de aldım. Quantum Wasteland en çok hoşuma gideni oldu, onu aldım ben de.

@theodore bagwell, hocam, hâla almadıysanız 3.500 TL gibi bir fiyata çok güzel bir klavye var; muadilleri, mesela furycube klavyeler 6.000 TL fiyatında kaçırmayın.
Daha almadım hocam. Zaten o konuyu aklımda klavye fikirleri olsun diye açmıştım bir yandan. Param olunca tekrar önerilenleri düşüneceğim unutmadığınız için de teşekkür ederim . Fakat 6.000 TL çok bütçemi aşar benim maalesef.

Bu klavye 6 bin değil yalnız 3.500 TL sadece rakipleri o fiyatta.
He konu da ki klavyeyi görmemişim pardon. Onu siz önermiştiniz sanırım benim açtığım konuda da. Hocam klavye güzel güzel olmasına fakat o tuş tasarımları benlik değil ya. Bi beyaz renkleri güzel görünüyor ama beyaz klavye de almak istemiyorum fazla kir tutuyor diye.

Hocam ben o konuda bu klavyeyi önermedim ve bu klavyenin 2 adet güzel siyah rengi de mevcut. Tüm şu mesaj yığınını okuyun bir bence ilk başta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…