Letgo ve Sahibinden gibi uygulamalardan ikinci el veya sıfır bilgisayar alınır mı?

Arkadaşlar benim bilgisayarım olmadığı için bu uygulamalardan almak istiyorum. Bugün bilgisayarcıya gittim. Bilgisayarcı bana bu tür uygulamalardan alma dedi. Bilgisayarı bilgisayarcıdan al dedi. Ya da internetten almak mı daha iyi?

Yaşadığın şehirden alıyorsan ve biraz bu işlerden anlıyorsan, testlerini yaptıktan sonra alınabilir. Başka türlü ben olsam almazdım.

Tabi ki öyle diyecek. Oralardan daha uyguna direkt ürünü satan kişiden alacağına gel benden 2. el sistemi 2 katı pahalıya al diyecek hali yok ya. Sahibinden paramgüvende sistemi ile gönül rahatlığı ile istediğiniz sistemi alıp test edip içinize sinmez ise iade edebilirsiniz. Paramgüvende ile satmayan kişilerle de yüz yüze buluşup istediğiniz testleri önceden yaptırıp ya da buluşunca yaparak alabilirsiniz. 2. el günümüz ekonomisinde gayet mantıklı bir hareket. Tabi uygun sistemi bulmak kaydıyla.

Sahibinden Param Güvende ile kasa alınamıyor genelde çünkü 10kg sınırı var, başıma geldi zamanında, Param Güvende parayı yatırdım, arkadaş kargolayacakken 10kg aşıyor diye kargolatmadılar, adam kargoyu da gönderemedi, benim paramın gelmesi de 1 haftayı buldu yani çok sıkıntı iş ama diğer türlü de kargo parası bi 800 1000TL gelebilir.

Ve evet alınır ben zamanında 3 kere 2.El bilgisayar aldım, gerekli bilgileri adamdan aldıktan sonra, kasanında detaylarını sorduktan sonra, görüntülü görüşme ile canlı kanlı kargoya verildiğini görünce parayı gönderiyorum.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt