Elektronik Lexar 32GB (2x16GB) ARES RGB 6400MHz CL30 RAM 21.999 TL

Yeni konu açın bence hocam. Bana da bildirim gelince şaşırdım. Bence daha sağlıklı olur yeni konuda. Hem başka insanlar da görür.

Aktif soğutma yok bu arada bilginiz olsun hocam ona göre en iyi ayarları yapalım size zahmet

Vatan indirim yapsa da bizde alabilsek şöyle uyguna 32 GB RAM. Diğer türlü bütçe sıkıntı. Artık başlayacağım inşallah toplamaya. Zaman geldi.

Rehberlerin hazır. Nebi'nin 9070 XT Undervolt, benim de DDR5 rehberi. Sizden iyisi yok.

Bize vaktiyle kimse bir şey öğretmedi, 50 tane donanım değiştik.

Son düzenleme:
Rehberlerin hazır, Nebi'nin 9070 XT Undervolt benim de DDR5 rehberi. Sizden iyisi yok.

Bize vaktiyle kimse bir şey öğretmedi, 50 tane donanım değiştik.
Ayarlayacağız inşallah sizin rehber sayesinde. Tabii daha 1 ay falan var tamamını toplamama. Daha anca bütçeyi falan ayarlayabildim. İndirim kovalaya kovalaya toplayacağım.

@Ayhan Dönmez ben de size soracaktım sizce 9070XT için UV/OC yapayım mı diye.

Stokta kullanmayın hiçbir parçayı, silikon kalitesine göre rehberleri takip edip ayarlayın. Detaylıca anlattım, Nebi'nin 9070 XT rehberi de iyi. DDR5 rehberi Nebi'nin eskidi, ben revize halini paylaştım. Benimkini takip edin DDR5 için.

RAM olarak zaten sizin rehberin üstüne yok şu an. Rehberi açınca tarayıcı çöküyor bazen. 9070XT için de Nebi Akgün'ün rehberini takip ederim. Teşekkürler şimdiden. Daha erken denebilir zaten bunlar için.

Nebi'yi de izleyin, ana mantığı iyi anlatmış ama eksikler var. Update etmedi, etse bile benim kadar sınırlara hakim değil. Normal kullanıcılar için haliyle 6000 CL32 1.3/1.35V ayarlatıp bırakıyor. Çok doğru bir yaklaşım değil, bellek kontrolcü silikonuna göre tek CCD işlemcilerde önce 6000-6400 MT/s 1:1 mod aralığı denenecek. 6400:2133 her daim önceliği var AM5'te. 2 CCD'ler için 8000+ devreye girer, o sizin halledebileceğiniz bir şey değil. 1:2 mod uzmanlık alanı, Mixed Bank Refresh Mode uzmanlık alanı. UCLK=MCLK 1:1 mod ve Bank Refresh Mode Normal bırakılmalı. Rehberde detaylarına değinildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…