Öyle hava atmayacaksın hocam 45 işlem ile, iyi formatlar.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Testi geçerse bu voltajlarda böyle bakın, boot edip teste almaya çalış:
Eki Görüntüle 237696
tRCD 38 niye yaptınız bir de? 37 zaten açabiliyor, 38 daha iyi sonuç vermez. A-die'da gevşetmeye gerek yok m gibi. @ggbye açabiliyorsa basın gitsin.
37 cekip test edeyim o zaman? Basarili olursa diger degerleri de gorseldeki gibi degistirip tekrar ederim.
Şu an sicakliklar bosta bu derecede 6000MHz CL24 veya 6200 CL24 denenmez mi?
37 cekip test edeyim o zaman? Basarili olursa diger degerleri de gorseldeki gibi degistirip tekrar ederim.
Eki Görüntüle 237697
Gdm açık 37 değeri çöp, tekli sayı girmeyin bu ayarlara, gdm açık vereceğin değer 36-38-40 başkada yok.
- Makaleler
- 1
Eki Görüntüle 237697
Testi geçen bir Timing'i kısmayın, defaatle anlattım bu durumu. A-die yiyor, m gibi çöp değil.
Gear zaten yukarı yuvarlıyor, ne verdiğin önemi yok. tRCD 36 istiyorsan 1.75 vdd vereceksin. Deneyin.
Testi geçen bir Timing'i kısmayın, defaatle anlattım bu durumu. A-die yiyor, m gibi çöp değil.
Gear zaten yukarı yuvarlıyor, ne verdiğin önemi yok. tRCD 36 istiyorsan 1.75 vdd vereceksin. Deneyin.
Bu yuvarlama whea oluyor, zaten 38 verecek gereksiz.
@lowkey99 benim t-Force kitim 34-34 yiyordu sanki. 6000 verip CL24 en kötü 36 olur.
@Ayhan Dönmez X3D için MHz vermek tamamen gereksiz, hocam bu değerleri sıkıp 6000 sadık kalır ise çok daha iyi olur. 6000MHz yetmeyeceği hiçbir iş yoktur. Render atmıyor, oyun ve günlük için 6000 ötesi çöp. Önbellek hal ediyor her şeyi.
@lowkey99 benim t-Force kitim 34-34 yiyordu sanki. 6000 verip CL24 en kötü 36 olur.
@Ayhan Dönmez X3D için MHz vermek tamamen gereksiz, hocam bu değerleri sıkıp 6000 sadık kalır ise çok daha iyi olur. 6000MHz yetmeyeceği hiçbir iş yoktur. Render atmıyor, oyun ve günlük için 6000 ötesi çöp. Önbellek hal ediyor her şeyi.
Mouse 1KHz kullanılması gerek. CS2 şu an uçuyor, 540Hz monitörüm 1080Hz ve mouse sanki 2 kat hızlı. Aynı sens aynı değer ama akıcılık bambaşka.
Hocalarim ikiniz farkli seyler dediginiz icin kafam karisiyor sogutmayi elimden geldigi kadar hallettim GPU'yu dik taktim RAM'ler bosta 26 derece bana kalirsa 6400MHz cok onemli degil 6200 olur 6000 olur dusuk CL daha avantajli geliyor tabi siz daha iyi bilirsiniz ortak bi noktada birlesmek daha iyi olur bence.Testi geçen bir Timing'i kısmayın, defaatle anlattım bu durumu. A-die yiyor, m gibi çöp değil.
Ayrica RAM'ler icin bu fan iyi olur mu ASUS ProArt PF120 PWM 120mm Siyah Kasa Fanı yoksa bunu mu almaliyim Jonsbo NF-2 ARGB , Beyaz Renk - 2 Fanlı Ram Bellek Soğutucusu
Mouse 1KHz kullanılması gerek. CS2 şu an uçuyor, 540Hz monitörüm 1080Hz ve mouse sanki 2 kat hızlı. Aynı sens aynı değer ama akıcılık bambaşka.
1000Hz ustu gereksiz zaten ya cok fark olmuyor.
2. Ürünü al, ben kullanıyorum. 1.55 VDD bana yetiyor. Esretik görünüşü var. Ram için ben 6000 taraftarıyım.Hocalarim ikiniz farkli seyler dediginiz icin kafam karisiyor sogutmayi elimden geldigi kadar hallettim GPU'yu dik taktim RAM'ler bosta 26 derece bana kalirsa 6400MHz cok onemli degil 6200 olur 6000 olur dusuk CL daha avantajli geliyor tabi siz daha iyi bilirsiniz ortak bi noktada birlesmek daha iyi olur bence.
Ayrica RAM'ler icin bu fan iyi olur mu ASUS ProArt PF120 PWM 120mm Siyah Kasa Fanı yoksa bunu mu almaliyim Jonsbo NF-2 ARGB , Beyaz Renk - 2 Fanlı Ram Bellek Soğutucusu
1000Hz ustu gereksiz zaten ya cok fark olmuyor.
Dosya Ekleri
2. ürünü al, ben kullanıyorum. 1.55 vdd bana yetiyor. Esretik görünüşü var. RAM için ben 6000 taraftarıyım.
Şu an boyle hiç yoktan iyi
Dosya Ekleri
@lowkey99 sizin takıntınız ne? Sizde benim gibi çok parça değiştiniz. Apex bile aldınız, sebep ne? Neden 4-5k anakart alıp, EXPO açmayan kişiler kadar mutlu olamıyoruz?
@lowkey99 sizin takıntınız ne? Sizde benim gibi çok parça değiştiniz. Apex bile aldınız, sebep ne? Neden 4-5k anakart alıp, EXPO açmayan kişiler kadar mutlu olamıyoruz?
Hocam vallahi hem boyle seylere hevesim/merakim var bir de benim stutter olayim duzelmiyor ondan dolayi deniyorum rastgele.
Hocam vallahi hem boyle seylere hevesim/merakim var bir de benim stutter olayim duzelmiyor ondan dolayi deniyorum rastgele.
Bir arkadasim var 4080 sistemi var PC hakkinda bilgisi 0 RAM takmayi bile bilmiyor kotu anlamda soyleyemiyorum BIOS'u vs guncel bile EXPO kapaliydi ben açtım adamda 0 sorun bizde sans yok.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-