Ne yaparsan yap dedi kizdi :D. Tamamen bozulmadan gondermem dedi. Dedim ki zaten bozuk falan konu uzadi tartistik baya kavga etcektik kactim odaya.

Tesekkur ederim hocam.
Oyun içinde doku filtreleme ayarlarını yükseltebilirsin. Doku netliği seçeneği bazı oyunlarda olur ki onu %150 yaptıktan sonra görüntü 720p'den 1080p'ye yükselir.
AMD Adrenalin'de "Doku filtreleme kalitesi, Örtüşme Önleme Yöntemi" gibi ayarları yükselttiğinizde iyileşme olur.

DLDSR ile kıyaslamıyorum, DSR ile yakın şeyler olduklarını belirttim sadece. DLDSR teknolojisi kullanmadım ben, DSR kullandım. Ve neredeyse aynılar. Tek farkı DSR genelde oyunlarda aktif olurken VSR uyumlu ekranda direkt olarak ayarlardan aktif oluyor ve görüntüyü çöp ediyor. DSR biraz daha idare eder oluyor ama o da görüntüyü bulanıklaştırıyor.

DSR ile DLDSR kıyaslamayın. Onu da kullandım ikisinin arasında gözle görülür fark var. DLDSR oyunların görüntü kalitesini artırıyor.

DSR ve VSR = çöp.
DLDSR = çok iyi.

Kullanan arkadaşlar daha iyi anlayacaktır. VSR veya DSR kullanıp DLDSR'yi kötü sanıyorsunuz. Arada uçurum var.

DSR artık kullanılmamalı onun yerine DLDSR geldi zaten.

DSR ile DLDSR kıyaslamayın. Onu da kullandım ikisinin arasında gözle görülür fark var. DLDSR oyunların görüntü kalitesini artırıyor.

DSR ve VSR = çöp.
DLDSR = çok iyi.

Kullanan arkadaşlar daha iyi anlayacaktır. VSR veya DSR kullanıp DLDSR'yi kötü sanıyorsunuz. Arada uçurum var.

Doğru mu okudunuz bilmiyorum ama ben DLDSR hakkında herhangi bir yorum yapmadım (Kıyaslama da yapmadım). Kullanmadığımı da belirttim. Daha şimdi baktım ne olduğuna. Yüksek ihtimalle kartım desteklemiyordur bile.

Doğru mu okudunuz bilmiyorum ama ben DLDSR hakkında herhangi bir yorum yapmadım (kıyaslama da yapmadım). Kullanmadığımı da belirttim. Daha şimdi baktım ne olduğuna. Yüksek ihtimalle kartım desteklemiyordur bile.

Haklısınız. DLDSR değil de DSR olarak söylemişsiniz. DSR yerine DLDSR geldiği için ben ikisini de aynı kefeye koyduğunuzu düşündüm. Kusura bakmayın. :)

Haklısınız. DLDSR değil de DSR olarak söylemişsiniz. DSR yerine DLDSR geldiği için ben ikisini de aynı kefeye koyduğunuzu düşündüm. Kusura bakmayın. :)
Önemli değil, DLDSR de güzel gibi duruyor. Keşke kartım aşırı eski olmasaydı da kullanabilseydim. GTX 1650'de kaldım ben.

Valla babamdaki monitor'u gecici olarak alabilirsem eger bunu garantiye gonderecegim. Yok vermem derse bir tane HDMI alip onunla kullanacagim. Ama yinede bir sekilde bozuk olucak monitor.
Ürünün garantisi bitmeden yollamanız gerekiyor. Aksi takdirde elinizdeki monitör çöp olacak. Televizyona mı bağlarsınız bilemem ama bir yol bulup süreci takip etmelisiniz.

DSR ve VSR = çöp.
DLDSR = çok iyi.

Hocam DLDSR'de 75'de kaliyor. Arttirmanin yolu yok mu?
1739215272869.webp

Ayarlar boyle bu arada.

Ürünün garantisi bitmeden yollamanız gerekiyor. Aksi takdirde elinizdeki monitör çöp olacak. Televizyona mı bağlarsınız bilemem ama bir yol bulup süreci takip etmelisiniz.
Bende oyle dusunuyorum ancak onceki mesajlarda goruldugu gibi babam kati bu konuda. Yani vermezse monitorunu baska carem yok HDMI ile gidene kadar kullanacagim. Bozuldugu zamanda yep yeni 2K monitor alirim.