Bütçe
20.000 TL
G65B alabilirsiniz:

İkisinden de daha iyi.
curved kullanmadıgım için bilmiyorum hiç denemedim

Zamanında Vatan bilgisayardan G5 modelini 9 bin liraya aldım ve memnunum. Ancak bütçeniz halihazırda bu kadar fazlayken daha iyi tercihler yapılabilir belki. Her ne kadar 32 inç de alsam şu an aktif olarak ekteki gibi bir masaya sahip olacağımı düşündüğüm için Curved monitör tercih etmedim.
IMG_3091.webp

Normalde 27 inç düşünüyordum. Alacağım vakitte bütçemi maks 9 olarak belirlemiştim. Hiçbir yerde istediğim şekilde monitör bulamadım. Sonra sahibindeni gezerken bu modeli gördüm bu fiyat bandında. 32 inç olması ilk başta bi çekingenlik yaratmıştı ancak sıfırının da kampanyada 9 bin lira olduğunu görünce mağazadan direkt gidip aldım. İlk başta bana da biraz büyük mü hissi uyandırdı ancak bunun tek sebebi 16 inç bi ekrandan geçmekti. Zaman içinde gayet oturdu gözlerime. Ha benim alışverişim baya F/P oldu. Şu an için 13 bin lira için bi öneri yapamam ama merak ettiğiniz şeyler varsa yanıtlayabilirim.

Zamanında Vatan Bilgisayar'dan G5 modelini 9 bin liraya aldım ve memnunum. Ancak bütçeniz halihazırda bu kadar fazlayken daha iyi tercihler yapılabilir belki. Her ne kadar 32 inç de alsam şu an aktif olarak ekteki gibi bir masaya sahip olacağımı düşündüğüm için Curved monitör tercih etmedim.
Eki Görüntüle 194820

Hocam ben bir şey soracağım size.
Bu monitörü siz tarih olarak çok öncemi aldınız şu an 13 binde fiyatı.
Kargoylamı aldınız bu arada 2. sorumda bu teşekkürler.

23 Ağustosta direkt Vatan Mağazasından satın aldım. Ancak o zaman benim gördüğüm en ucuz fiyat 12.000 TL'ydi. 9.000 TL kampanyadan satın aldım.