tuf4n

Başarılı
Arkadaşlar merhaba 55 inch TV alacağım araştırdığım kadarıyla kendi bütçeme göre bu iki TV'ye indirgedim seçeneğimi. TLC'de miniled vs var mış bu iyiymiş hiç anlamam TV işlerinden. Miniled LG'nin bu modelde de mevcut mudur? Ve panelleri iyi midir renk doygunluğu vs Hz anlamında ıkısı de 100 üstü diye biliyorum. Ayrıca Akakçe'deki fiyatları baz aldım son zamanlarda TLC neredeyse %60 70 civarında yükselme yaşamış. Sizce bu iki TV'den hangisini alsam beni üzmez?

Kullanım amacı gündelik ama YouTube'a vs de hızlı girsin kanalları hızlı geçsin isterim. Yarın bir gün laptop takıp oyun oynamayı isterim yani. Buna istinaden laptopu TV'ye bağalyıp oyun sırasıdna çok gecikme yaratırma yoksa monitördeki gibi akıcılık hisseder miyim?
LG'nin modeli Vatan'da 40.800 TL.
TLC C755 39.650 TL.

Arkadaşlar merhaba 55 inch TV alacağım araştırdığım kadarıyla kendi bütçeme göre bu iki TV'ye indirgedim seçeneğimi. TLC'de miniled vs var mış bu iyiymiş hiç anlamam TV işlerinden. Miniled LG'nin bu modelde de mevcut mudur? Ve panelleri iyi midir renk doygunluğu vs Hz anlamında ıkısı de 100 üstü diye biliyorum. Ayrıca Akakçe'deki fiyatları baz aldım son zamanlarda TLC neredeyse %60 70 civarında yükselme yaşamış. Sizce bu iki TV'den hangisini alsam beni üzmez?

Kullanım amacı gündelik ama YouTube'a vs de hızlı girsin kanalları hızlı geçsin isterim. Yarın bir gün laptop takıp oyun oynamayı isterim yani. Buna istinaden laptopu TV'ye bağalyıp oyun sırasıdna çok gecikme yaratırma yoksa monitördeki gibi akıcılık hisseder miyim?
LG'nin modeli Vatan'da 40.800 TL.
TLC C755 39.650 TL.

LG'yi alın.

LG'nin bu modelinde kenar LED var. Bu dönemde alınmaması gereken panel. TLC Google TV olduğundan LG'nin WebOS sisteminden daha akıcıdır. TLC paneli 144HZ. TLC, panel, ses ve donanım olarak her türlü üstün model. Ek oalrak yapay zeka destekli. Laptop 4K çözünürlükte nasıl bir deneyim sunar bilemem. Bu biraz laptop'n donanımına bağlı.

Markaya bakarak yazdın değil mi? Model bazlı bak.

Bir günde bu cihazlardan birçok goruyorum merak etme. TCL ulkemize daha yeni yeni adam akıllı cihazlar sokmaya basladı ve dogru duzgun teknik servisi bulunmamakta bir sorun yasasa servisten cozum bulamaması buyuk ihtimal sanırsam ve TCL'nin ust model cihazlarını Vestel getiriyor bu cihazları Türkiye'ye. TCL'nin paneliyle LG'nin kendi panelini de karsılastırmayın ustelik LG Slim LED hem daha sık bir gorunus hem de daha iyi aydınlatma kalitesi saglar ustteki arkadas neden oyle demis bilemiyorum artık rastgele insanlara sallamayın lutfen iyi sosyaller.

Bir günde bu cihazlardan birçok goruyorum merak etme. TCL ulkemize daha yeni yeni adam akıllı cihazlar sokmaya basladı ve dogru duzgun teknik servisi bulunmamakta bir sorun yasasa servisten cozum bulamaması buyuk ihtimal sanırsam ve TCL'nin ust model cihazlarını Vestel getiriyor bu cihazları Türkiye'ye. TCL'nin paneliyle LG'nin kendi panelini de karsılastırmayın ustelik LG Slim LED hem daha sık bir gorunus hem de daha iyi aydınlatma kalitesi saglar ustteki arkadas neden oyle demis bilemiyorum artık rastgele insanlara sallamayın lutfen iyi sosyaller.

Selamlar, TCL'nin teknik servisini Xiaomi ve alt markalarının da servisini yapan HTS tekniktir. Türkiye'de iş ortağı Koç (Bilkom). Arçelik fabrikalarında montajlanıyor. LG gibi TCL'de panelini kendi üretmektedir (CSOT).
Konu sahibinin ilgilendiği TV modelleri hakkında yaptığım yorumu kendi açından doğru bulmaya bilirsin. Neden böyle bir yorum yaptığımı düşünüyorsan, 20 senedir ışık sızmaları ve bulutlanmalarının önüne geçemeyen, diğer panellere göre Siyah ve Kırmızı renk başarımı kötü olan IPS kenar LED panel TV'yi arkadaşa önerirsem kötülük yapmış olurum. Bu paneli kullanan tüm marka, modeller için geçerli bir durum. Konu sahibi iki model arasında kalmayıp sadece LG 55QNED86T6A alınır mı? deseydi fiyat bazlı daha farklı bir yorumum olurdu. Umarım seni kırmadan açıklayıcı bir yorum yapmışımdır. İyi forumlar. :)

Selam, TCL'nin teknik servisini Xiaomi ve alt markalarının da servisini yapan hts tekniktir. Türkiye'de iş ortağı koç (bilkom). Arçelik fabrikalarında montajlanıyor. LG gibi TCL'de panelini kendi üretmektedir (csot).
Konu sahibinin ilgilendiği TV modelleri hakkında yaptığım yorumu kendi açından doğru bulmayabilirsin. Neden böyle bir yorum yaptığımı düşünüyorsan, 20 senedir ışık sızmaları ve bulutlanmalarının önüne geçemeyen, diğer panellere göre siyah ve kırmızı renk başarımı kötü olan IPS kenar LED panel TV'yi arkadaşa önerirsem kötülük yapmış olurum. Bu paneli kullanan tüm marka, modeller için geçerli bir durum. Konu sahibi iki model arasında kalmayıp sadece LG 55QNED86t6a alınır mı? Deseydi fiyat bazlı daha farklı bir yorumum olurdu. Umarım seni kırmadan açıklayıcı bir yorum yapmışımdır. İyi sosyaller. :)

Işık sızması panel veya ledlerle alakalı bir durum degıldır panelı tutan bantda sorun vardır bulutlanma dedıgınız olayda LG tvlerde mika denilen ısıgı tum ekrana yaymaya yarayan parcanın tozlanması sonucunda olusur bu cıhazın pıs bir ortamda kullanıldıgı ıcın ortaya cıkan bir sorundur ve NanoCell cihazların reflektorleri daha canlı bir renk deneyimi için mavimsidir bu tüm renkleri canlı gösterir LED ısıgı vurdugunda, siyah konusunda OLED TV olmadıgı ıcın grımsı gosterecektir her kosulda buna hiçbir şey yapamazsınız bende sızı kırmamısımdır umarım ıyı gunler iyi sosyaller.