Çözüldü LG BD660'dan nasıl ses ve görüntü alınabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

5837

Becerikli
Arkadaşlar elimde bir tane LG BD660 oynatıcı var, bunu monitöre bağlayarak bir şeyler izlemek istiyorum ancak ses için sadece Audio out mevcut. Elimde kulaklık olarak USB'li kulaklık var ve telefon kulaklığı da işe yaramıyor. Görüntü olarak HDMI kullanıyorum ancak ses olayını çözemedim. Bunun için tam olarak hangi dönüştürücüyü almam lazım biraz araştırma yaptım ancak yine de bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam sizin sorunun çözümünü buldum ben. Önce av to hdmi alıyorsunuz. Onunla bağlıyorsunuz. Sonra hdmi to vga alıyorsunuz. Ama dikkat edin üstünde ses çıkışı olanlardan olacak. Sonra o çıkışa istediğiniz ses cihazını takabilirsiniz.
Hocam bir çıkışı ve televizyondaki girişin fotoğrafını atma şansınız var mı?

Hocam cihazda sıkıntı olabilir. Eski bir cihaz galiba.
Cihazda sıkıntı yok hocam. Sorun çıkarıyor derken USB'li kulaklık ve telefon kulaklık için giriş yok oynatıcı da onu demek istemiştim. Benim istediğim şey USB'yi kabloya sokacağım o da AUDIO OUT'a dönüştürecek. Öyle bir dönüştürücü kablo arıyorum ancak tam ismini bulamadım. O yüzden arayamıyorum Trendyol'da veya HepsiBurada'da.

Yani bu tarz bir şey mi lazım size?

Evet ancak Audio Out kısmından 2 tane olacak sağ ve sol için. Ve tam tersi USB için takılacak yer lazım audio out için değil.
Hocam bulursanız ancak böyle bulursunuz. İstediğiniz gibi bir şeyi gerçekten istiyorsanız ve ciddiyseniz çinden elektronik fabrikası ayarlayın. Şöyle 1k-2k dolara falan arge +üretim +1 parti ürün(1000 adet) mis gibi çözersiniz sıkıntınızı.

Hocam peki normal telefon kulaklığı için dediğim şekilde bir dönüştürücü var mı?

Hocam peki normal telefon kulaklığı için dediğim şekilde bir dönüştürücü var mı?
Jack'ı usbye çevirecek mi yani? Size ilk attığım zaten o işe yarıyor. Ama siz sağ sol ayırmak istiyorsunuz galiba. Ben şunu anlamadım bu cihazın neden 2 tane ses çıkışı var. Siz 2 hoparlör mü kullanacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…