5

5124

Ziyaretçi
Selam,

PS5 konsoluna Apple+ uygulamasını yükledim, bilgisayar üzerinden Apple hesabı oluşturdum; fakat yarım saattir bir türlü bu sorunu çözemedim açıkçası. Hesap bilgilerini inceleyin diyor. İnceliyorum, hiçbir şey yok. Nerede hata yapıyorum? Her hesaba giriş yaptığımda bu uyarıyı veriyor.

Ekran görüntüsü 2025-10-18 233629.webp

Apple TV+ halen Türkiye’de kullanılamıyor. Eğer bölgesi ABD olan bir Apple hesabı açar veya mevcut Apple hesabının bölgesini ABD yaparsanız o zaman internetten 15 dolarlık Apple hediye kartı bakiyesi satın alarak aboneliği kullanabiliyorsunuz. Bu durumun en büyük nedeni Turkcell ile aralarında “TV+” ismi üzerinde olan isim benzerliği çatışması ile ilgili.

Son düzenleme:
Apple TV+ halen Türkiye'de kullanılamıyor. Eğer bölgesi ABD olan bir hesap açar veya mevcut hesabın bölgesini ABD yaparsanız o zaman internetten 15 dolarlık Apple hediye kartı bakiyesi de satın alarak kullanabiliyorsunuz.

Tüm film ve dizilerin Türkçe alt yazı içerdiğini de belirteyim. Türkçe alt yazı var ama ülkeye hizmet yok. Bu durumun en büyük sorunu Turkcell ile aralarında olan isim benzerliği çatışması muhtemelen.

O zaman Netflix, Disney gibi platformlara devam. Apple TV'de çok film var. Netflix veya diğer platformlarda olmayan filmlerde var, hoşumada gitmişti açıkçası. Ülkemizde bu platformun kullanılmaması üzücüymüş.

O zaman Netflix, Disney gibi platformlara devam. Apple TV'de çok film var. Netflix veya diğer platformlarda olmayan filmlerde var, hoşumada gitmişti açıkçası. Ülkemizde bu platformun kullanılmaması üzücüymüş.
Apple TV+’ın şu anda 4. sezonu devam eden The Morning Show ve final yapmış olan Servant dizisi sadece platformun değil son dönem dizileri arasında kişisel favorilerim içerisinde yer edinmeyi başardı. Geriye kalan içeriklerde de dikkat çeken diziler var.

Platform gerçekten kaliteli ve Apple da rekabet edebilmek için prodüksiyona para akıtıyor. Ben dediğim şekilde yani Apple hesabımın bölgesini ABD olarak değiştirdim ve dolar bazlı Apple bakiyesi ile kullanıyorum. Bir kez bu işlemleri yaptıktan sonra VPN’e vesaire ihtiyacınız kalmıyor.

Bu arada hizmet olmadığı halde tüm film ve diziler Türkçe altyazı içeriyor.

Son düzenleme:
Apple TV+ ismi değişti diye hatırlıyorum. Apple TV olmadı mı sadece? Türkiye için pek engel kalmadı gibi. Yakında gelirse, ben şaşırmam şahsen.

1-2 tane sitede bununla ilgili haber görmüştüm. Umarım gelir,güzel bir alternatif eklenmiş olur.

Apple TV+ ismi değişti diye hatırlıyorum. Apple TV olmadı mı sadece? Türkiye için pek engel kalmadı gibi. Yakında gelirse, ben şaşırmam şahsen.

1-2 tane sitede bununla ilgili haber görmüştüm. Umarım gelir,güzel bir alternatif eklenmiş olur.
Doğrudan kullanıyor olan bir kişi olarak abonelik sistemi halen resmi olarak “Apple TV+” adını kullanıyor. En son olarak da F1’in ABD lisansını dahil ettiler servise.

5124, sorununuz çözüldüyse çözüm içerikli mesajın bitişiğindeki Çözüm olarak işaretle simgesine tıklayınız.