emilbreivik

Uzman
Dostlar aktif olarak Mi Box S 4K 2. nesil kullanıyorum. Artık yavaşladığını ve zaman zaman takılmalar yaptığını hissetmeye başladım, o yüzden yeni ve güzel bir şey almak istiyorum.

Aklımdaki tek ürün Apple TV 4K Wi-Fi modeli. YouTube'dan videolarını izledim ve çok hoşuma gitti. Almışken de iyisinden alayım diyorum. Muhtemelen yarın sipariş vereceğim Amazon'dan ama yine de fikirlerinizi merak ediyorum.

Bu arada Amazon'da aktif olarak kullanılabilen indirim kodu/kuponu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple'ın bu ürün serisini çok devam ettirip ettirmeyeceği belli değil. Onun haricinde güçlü bir cihaz, streaming konusunda sizi epeyce memnun edecektir. Apple'ın kapalı ekosistemi dolayısıyla eğer korsan dizi film izliyorsanız Android'de bulunan kaçak yayın uygulamaları, gelişmiş internet tarayıcıları ve güçlü medya oynatıcılardan mahrum kalacaksınız.

Dostlar aktif olarak Mi Box S 4K 2. nesil kullanıyorum. Artık yavaşladığını ve zaman zaman takılmalar yaptığını hissetmeye başladım, o yüzden yeni ve güzel bir şey almak istiyorum.

Aklımdaki tek ürün Apple TV 4K Wi-Fi modeli. YouTube'dan videolarını izledim ve çok hoşuma gitti. Almışken de iyisinden alayım diyorum. Muhtemelen yarın sipariş vereceğim Amazon'dan ama yine de fikirlerinizi merak ediyorum.

Bu arada Amazon'da aktif olarak kullanılabilen indirim kodu/kuponu var mı?
Apple iyi değil bu konuda. DTS'e resmen düşmanlar ve passthrough diye bir şey yok. Yani, paranızla rezil olursunuz. Homatics Box R 4K Plus (4/32) + CoreELEC ile Dolby Vision Profile 7 FEL keyfi yaşayabiliyorsunuz.