LG G7 ThinQ alınır mı?

RAM

Yetkin
An olarak LG G4 kullanıyorum ve yazılımı acayip eskidi (Android 7) ve yeni bir telefon lazım. 4K gibi bir bütçem var ve gene LG ile gitmek istiyorum. G6 ve G7'yi buldum. G7 ile G6'nın arasındaki performans farkını görünce G7'e karar kıldım. Alınır mı sizce?

G7 güzel bir telefona benziyor. Epey sitesindeki yoruma bakarsak bir arkadaş aşık olmuş hatta

İfadeler: RAM
LG telefonları bende zamanında severek kullandım. En beğendiğim de daha üst modelleri kullanmama rağmen G4 modeliydi. Keşke tekrar cihaz üretmeye başlasalar. Yalnız merak ettim telefonu hangi ihtiyaçlar için kullanıyorsunuz? Çoğu uygulama eski android sürümlerine destek vermeyi bıraktı. Bir de almayı düşündüğünüz cihaz da 3000mAh gibi çok düşük kapasiteye sahip.

Bende G4 kullanmıştım. Telefon o kadar hoşuma gitti G7 thinq aldım. Aldığımda garantisi devam ediyordu. Aradan uzun zaman geçti tabii telefonu satmaya kıyamadım. Kızıma verdim o kullanıyor şimdi. Zamanının ötesinde bir telefon kesinlikle. Hi-Fi DAC var telefonda. Sesi mükemmel. Kaliteli kulaklığın varsa efsane. Hoparlörden seside çok gür ve net çıkar. Ekranı zaten başka efsane. 720p, 1080p ve 2K seçenekleri var seçebiliyorsun. İşlemciside o dönemin krallarından Snapdragon 845 olması lazım hatırladığım kadarıyla.
Benim telefon halen duruyor batarya değişse iyi olacak ama açtırmayada kıyamıyorum. Su geçirmezlik sertifikası var ve su geçirmiyor. İyi toplayamazlar diye korkuyorum. Şimdi telefonun eksi yönü yok mu var. Tek eksi yönü şarj. Çok oynarsan 1 günü zor çıkarıyor. Benimki şu an günde 2 defa şarj oluyor. Velhasıl çok güzel bir telefon.

WhatsApp, Youtube, oynadığım oyunları çalıştırıyor ama mesela PDF açamıyorum çünkü Adobe Acrobat desteği yok
Bende tasarımına hayran oldum alacağım muhtemelen.
Sizi memnun ediyorsa ve yavaş değilse custom ROM kurabilirsin. Nasıl kronik sorun çıkmamış hayret.
En ufak sorun bile yok cihaz 4:4'lük. Android 7'de yavaşlık yok bootloader'ı açık root için.

İlla LG istiyorsanız alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…