LG garantisi bitmiş monitörü tamir etmek istemiyor ne yapılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkantvs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 245
  • Etiketler Etiketler
    müşteri

berkantvs

Çalışkan
Öncelikle herkese merhaba,

Ben mi haksızım bilmiyorum ama bence bir monitör üç yılda bu hale gelmemeli. LG 24GN650-B monitörümü 9.05.2022 tarihinde İtopya'dan aldım. Yaklaşık 1 yıldan fazladır aslında buna benzer bir sorunum var. Bu sorunun ışık sızması olduğunu düşündüm çünkü kenarlarda sadece beyaz şekilde kendini belli ediyordu. Artık bu durum değişti ve pikseller köşe kısımlardan bozulmaya başladı neredeyse monitörün kenarları kullanamayacak halde. LG desteğe yazdığımda garantisi bittiği için bir şey yapamayacaklarını söylüyorlar ve beni direkt servise yönlendiriyorlar. Bu kabul edilemez çünkü aynı tarihte aynı monitörün 27" olanını ikizim için aldık ve onda ışık sızması gibi beyaza dönen bir durum bile yok. Ayıplı mal olduğunu düşünüyorum işin açıkçası. Sizlerin bilgisinden de yararlanmak için buraya yazıyorum sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
THH'ye başvurun seve seve tamir ederler.

Bildiğim kadarı ile garantisi bitmiş olsa bile parasıyla tamir etmeleri gerek öyle bir kanuni zorunluluk var ama ne kadar ücret isterler ona şirket karar verir.

Garantisi bittiyse üstüne bir bardak su içersin başka bir yolu yordamı yok. Bende de bi LG monitör var 3. gün anakart yaktı, garantiden yaptılar 8 yıldır falan sorunsuz çalışıyor. Şans işi.

Sendeki ürün de hatalı üretilmiş olabilir ancak garanti süresini aşınca firmanın bir sorumluluğu kalmıyor. Sadece 5 yıl kadar süreyle parası karşılığında yedek parça temin etme sorumlulukları var.

Servisle bir konuşayım bakalım ne kadar fiyat çekecekler . Herkese dönüşleri için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…