Karamell 1

Başarılı
Selam, merhaba. Cihazım Nitro 16, 1 ay önce şarj almama ve açılmama şikayetiyle bilgisayarımı servise göndermiştim. Problemin klavyedeki Power tuşundan kaynaklandığını ve bu nedenle klavye değişimi yaptıklarını söylemişlerdi. Cihaz elime ulaştığında normal çalışıyordu fakat bir süre sonra bilgisayarda ısınma olduğunu fark ettim. CPU, GPU ve şarj soketinde ısınma vardı; özellikle şarj soketinde aşırı derecede ısınma vardı ve bilgisayar termal throttling yapıp güç kesiyordu. Her neyse, tekrar servise gönderdim ve sıvı metal değiştirmelerini istedim. Bilgisayar yapıldı, geldi. Açıklamada: "Cihazda herhangi bir problem yoktur. Sıvı metal sadece 2 yılda bir değiştirilebilir. Bu yüzden sıvı metal değişmedi. Şarj soketinin de yüksek akım çekmesi nedeniyle ısınması normaldir (normal dediği 95 - 100 derece). Herhangi bir donanımsal arızaya rastlanmamıştır." yazıyordu. Neyse, kullanmaya başladım bilgisayarı. Daha 1 gün geçmeden bilgisayar birden kapandı. Şu an ne açılıyor, ne şarj alıyor. Ne yapmam lazım? Bu konuda değişim talep edebilir miyim? 1 ay içerisinde 3. sefer servise yollayacağım, sıkıldım gerçekten.