onR10

Gelişen
Herkese selamlar,

2024 yılında Amazon üzerinden Balıkesir'de yer alan işletmem için KARCHER HD400 PRO isimli oto yıkama makinasını satın almıştım. Gayet memnun bir şekilde 19.05.2025 tarihine kadar yaklaşık 6 ay kadar kullandım. 19.05.2025 tarihinde cihazda bir sorun meydana geldi. Karcher yetkilileri ile iletişime geçtiğimde ürünü göndermem gerektiğini belirttiler. 20.05.2025 tarihinde ürünü KARCHER İstanbul servisine gönderdim.

20.05.2025 - ve konuyu açtığım 15.08.2025 yaklaşık 3 aylık bir süre geçmesine rağmen Karcher servisinden hiçbir şekilde ürünüm hakkında bilgi alamıyorum. Şikayetvar.com sitesi üzerinden başvuruda bulundum fakat oradan da Karcher servisi bir geri dönüş sağlamadı. Diğer tüketicilerin şikayetlerine göz gezdirdiğimde benim gibi aylardır serviste ürünü bekleyen kişilerin olduğunu gördüğümde üzüntümden kahroldum. 3 aydır 0850 288 30 00 numarası ile haftada en az 2 3 kez iletişime geçmeme rağmen telefonu açan müşteri temsilcilerinin verdiği tek yanıt kaydınızı açıyorum en kısa sürede size geri dönüş sağlanacaktır şeklinde oluyor. Fakat 3 aydır kimseden ses soluk yok. Dünyaca ünlü bir markanın türkiye özelinde bu şekilde bir servis veya satış sonrası destek sunması gerçekten çok üzücü.

21.06.2025 tarihinde konuyu Tüketici Hakem Heyetine yazılı olarak beyan ettim. 8.7.2025 tarihinde savunması istenildi olarak gözüküyor ama 1 aydan uzun bir zaman geçmesine rağmen oradan da hiçbir sonuç alamadım.

Siz değerli forumdaşlarımla birlikte konuyu alevlendirip ben ve benim gibi sorun yaşayan kişilerin sesini duyurmaya yardımcı olmanızı talep ediyorum.

Saygılarımla.

Şikayetim var daki linki paylaşın, linke bizde yüklenelim. 3 ay kabul edilemez bir süre. Bizde destek olalım.

Evet siz globale yazın dedikten sonra araştırıp buldum ve yazdım buraya ama bir çözüm olacağını sanmıyorum. Hayırlısı