İyi sosyaller, 1 ay sonra THH kararım sonuçlacak. Laptopu Trendyol'dan almıştım. Laptop modeli: Acer Nitro 5 AN515-58-50sm nh. Qfley.001.

Laptop stokta bulunmadığı için farklı model önerirler diye düşünüyorum, sizce neyi kabul etmeliyim ya da etmemeliyim?

4050 önerirlerse, kabul edebilirsiniz. Tabii CPU, RAM, SSD, Ekran Paneli gibi faktörler de var.

4050 önerirlerse, kabul edebilirsiniz. Tabii CPU, RAM, SSD, ekran paneli gibi faktörler de var.

4050 modeller 45 ve 60 watt.

Trendyol satıcılı Intel işlemcili laptoplar bunlar hocam. Intel tercih etmemin sebebi Thunderbolt'lu olması.

120Watt'a kadar güç alabilen bir ekran kartını 60wattla kabul etmeme hakkına sahibimdir diye düşünüyorum hocam.

4050 modeller 45 ve 60 watt.

Trendyol satıcılı Intel işlemcili laptoplar bunlar hocam. Intel tercih etmemin sebebi Thunderbolt'lu olması.

Öncelikle, V15 kasa cihazlardan uzak durun. Bir misli ile değişim olacağını söylemiştiniz diye hatırlıyorum. 3050 Ti ve 5070 Ti arasında bir misli değil, dünya kadar fark var.

120Watt'a kadar güç alabilen bir ekran kartını 60wattla kabul etmeme hakkına sahibimdir diye düşünüyorum hocam.

4050M kartlar 140W'a kadar çıkabiliyorlar. Siz fikir istediniz, ben de verdim. 3060 artık piyasada olmadığı için 3050 Ti GPU'nun bir misli 4050M GPU'dur.

Zaten farkındayım dağlar kadar olduğunu sadece listelemek amaçlı paylaştım. Ancak bu wattlarda 4050 almak mağdur bırakmaz mı? Bu sonuç için 1 senedir bekliyorum.

Kullanırken yaşadığım sorunlar cabası.

Peki V15 kasalarının problemli olduğunu dilekçede nasıl kanıtla belirtebilirim?

Zaten farkındayım dağlar kadar olduğunu sadece listelemek amaçlı paylaştım. Ancak bu wattlarda 4050 almak mağdur bırakmaz mı? Bu sonuç için 1 senedir bekliyorum.

Kullanırken yaşadığım sorunlar cabası.

Size sunulacak seçenekler arasında karar vermek daha mantıklı olur. Baktınız 140W 4050 sundular. Şimdi ne söylesek boşa.

Peki V15 kasalarının problemli olduğunu dilekçede nasıl kanıtla belirtebilirim?
Kanıtla belirtmenize gerek yok, size sunulan modeller arasından seçim yapacaksınız. V15 olanı tercih etmezsiniz.

Size sunulacak seçenekler arasında karar vermek daha mantıklı olur. Baktınız 140W 4050 sundular. Şimdi ne söylesek boşa.

Kanıtla belirtmenize gerek yok, size sunulan modeller arasından seçim yapacaksınız. V15 olanı tercih etmezsiniz.

Seçim vakti geldiğinde konu açayım o zaman hocam daha sağlıklı olur.

Teşekkür ederim fikirleriniz için.