LG iade talebimi iptal etti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Veyt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 113
  • Etiketler Etiketler
    iade iptal

Veyt 2

Başarılı
LG UltraGear 27G550B-B Ölü Piksel

Arkadaşlar tekrar merhaba. LG iade talebimi reddetti. Bu sürede ilçe THH ile görüştüm. Bana, ayıplı ürün orası doğru ama 14 gün içinde koşulsuz cayabilirsin, talebin reddedilirse faturadaki adrese mesafeli satış sözleşmesinden caydığını belirten yazı ile gönder dedi. LG müşteri hizmetleri ürünü faturadaki adrese gönderirsem ürün geri gelir dedi. THH'de bunun üzerine ürün geri gelirse gel başvuruna detayları ekleriz, her türlü alırız diyor.
Oyun içinde performansımı etkilemiyor ama orada olduğunu bilmem beni sıkıyor.
Süreç 6 ay sürüyor, ne yapmamı önerirsiniz?
Ölü piksel 1 tane ve orta kısımdan yaklaşık 10 cm sağda.

Dosya Ekleri

• olu_piksel.webp
    3,6 MB · Görüntüleme: 33
Süreç yaşadığınız şehre bağlı. Benimki 1.5 ayda sonuçlandı, tabii ret yedim, orası ayrı. Ama 6 ay sürecekse direkt değişim isteyin derim.

Süreç yaşadığınız şehre bağlı. Benimki 1.5 ayda sonuçlandı, tabii ret yedim, orası ayrı. Ama 6 ay sürecekse direkt değişim isteyin derim.
1 Ölü piksele değişim yapmıyorlarmış.

Geçmiş olsun hocam. 1 ölü piksel için yan çizmeleri klasik firma taktiği. yasal olarak %99 kazanırsın ama sonuçlanması en az 5-6 ay sürer. Eğer o nokta gözüne çok batmıyorsa ve yedek monitörün de yoksa hiç bu strese ve zaman kaybına değmez, kullan gitsin. Ama 'İçime dert olur' diyorsan bas başvuruyu, hakkını ara.

Yedek monitörüm Monster Aryond v1.2 240 hz. Ama bu paneli gördükten sonra VA panele bakasım gelmiyor.

Klasik LG. Bedava verseler almam herhangi bir LG ürününü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…