Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
İsrail
LG Ultrawide monitörde yanlar siyah.

1729677417831.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ayarlardan çözünürlük etki etmiyorsa ve ekran kartınız NVIDIA'ysa NVIDIA Denetim Masası'ndan ayarlanıyor diye biliyorum.
Sorunu LG'nin ayarlarından çözdüm.

Görüntü ayarlarından 2560x1080 veya 3440x1440 seçemiyorsan kablo yetersizdir veya görüntü sağlayan cihaz daha fazla çözünürlük sağlayamıyordur. Arada çevirici varsa o da sebep olabilir.
1000002615.webp

Picture > Picture reset yaptım ve oldu.
Ayarlardan çözünürlük etki etmiyorsa ve ekran kartınız NVIDIA'ysa NVIDIA Denetim Masası'ndan ayarlanıyor diye biliyorum.

Görüntü ayarlarından 2560x1080 veya 3440x1440 seçemiyorsan kablo yetersizdir veya görüntü sağlayan cihaz daha fazla çözünürlük sağlayamıyordur. Arada çevirici varsa o da sebep olabilir.

1000002615.webp

Son düzenleme:
Çözüm

Eki Görüntüle 92998
Umarım sürekli tekrar etmez, gıcık eder. Bazen bende de oluyor kabloyu söküp takıyorum. Sıkıldım da ama ölmüyor cihaz 6-7 senedir bende. İlk aldığım gün anakartı yanmıştı sonra servis nasıl tamir ettiyse ölümsüz oldu. Bir de bendeki 25 inç, şu an nedense 25 inç ultrawide satılmıyor hiç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.