Veira Başarılı Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.098 Çözümler 4 Beğeniler 867 29 Eylül 2025 #1 LG WebOS işletim sistemli TV'me kick uygulamasını nasıl yükleyebilirim? Uygulama mağazasında Twitch var ama Kick yok. Bir yolu var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2025
LG WebOS işletim sistemli TV'me kick uygulamasını nasıl yükleyebilirim? Uygulama mağazasında Twitch var ama Kick yok. Bir yolu var mıdır?
X Xudayar_Mirzayev Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 959 Çözümler 3 Beğeniler 964 Yer Maştağa 29 Eylül 2025 #2 Veira dedi: LG WebOS işletim sistemli TV'me kick uygulamasını nasıl yükleyebilirim? Uygulama mağazasında Twitch var ama Kick yok. Bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Kick çıkmadı ora.
Veira dedi: LG WebOS işletim sistemli TV'me kick uygulamasını nasıl yükleyebilirim? Uygulama mağazasında Twitch var ama Kick yok. Bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Kick çıkmadı ora.
KS KS Veira Başarılı Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.098 Çözümler 4 Beğeniler 867 29 Eylül 2025 #3 Xudayar_Mirzayev dedi: Kick çıkmadı ora. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef öyleymiş. 1 yıldır android tv de var kick. WebOS's gelmemesi saçma.
Xudayar_Mirzayev dedi: Kick çıkmadı ora. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef öyleymiş. 1 yıldır android tv de var kick. WebOS's gelmemesi saçma.
X Xudayar_Mirzayev Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 959 Çözümler 3 Beğeniler 964 Yer Maştağa 29 Eylül 2025 #4 Veira dedi: Evet maalesef öyleymiş. 1 yıldır Android TV de var kick. webOS's gelmemesi saçma. Genişletmek için tıkla... webOS zaten o kadar iyi değil. Tizen bile iyi.
Veira dedi: Evet maalesef öyleymiş. 1 yıldır Android TV de var kick. webOS's gelmemesi saçma. Genişletmek için tıkla... webOS zaten o kadar iyi değil. Tizen bile iyi.
KS KS Veira Başarılı Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.098 Çözümler 4 Beğeniler 867 29 Eylül 2025 #5 Xudayar_Mirzayev dedi: webOS zaten o kadar iyi değil. Tizen bile iyi. Genişletmek için tıkla... Olsun Kick gelmeyecek kadar da kötü olduğunu sanmıyorum hocam. Tizen'e de gelmemiş sanırım ayrıca.
Xudayar_Mirzayev dedi: webOS zaten o kadar iyi değil. Tizen bile iyi. Genişletmek için tıkla... Olsun Kick gelmeyecek kadar da kötü olduğunu sanmıyorum hocam. Tizen'e de gelmemiş sanırım ayrıca.