erdym

Üstün
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Normalde kule tipi alacaktım fakat kasam H510 Elite ve cam tasarım ne kadar şık olsa da hava akışı rezalet. Bundan dolayı sıvı almaya karar verdim. MSI MAG CoreLiquid 240R aldım, ama V2’de 1700 braketi oluyormuş; alırken fark etmedim ve şu an yolda.

İnternette de Çin dışı, Türkiye’de bulamadım. Fakat aklıma şöyle geldi: Manual’de 1366 deliği ile 1200 deliği neredeyse birleşik, bunların tam arasından vida atsam olur mu?

Açıkçası iade etmek de istemiyorum; 1.500 gibi uygun bir fiyattan aldım. En kötü, buraya kendim plastik aparat yapsam sorun yaşama şansım var mı? 1155 için yapan birini gördüm ama ne kadar efektif olur bilemedim:

https://www.printables.com/model/1145536-msi-mag-coreliquid-240r-v2-bracket-to-socket-1155

1758458255342.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde kule tipi alacaktım fakat kasam H510 Elite ve cam tasarım ne kadar şık olsa da hava akışı rezalet. Bundan dolayı sıvı almaya karar verdim. MSI MAG CoreLiquid 240R aldım, ama V2’de 1700 braketi oluyormuş; alırken fark etmedim ve şu an yolda.

İnternette de Çin dışı, Türkiye’de bulamadım. Fakat aklıma şöyle geldi: Manual’de 1366 deliği ile 1200 deliği neredeyse birleşik, bunların tam arasından vida atsam olur mu?

Açıkçası iade etmek de istemiyorum; 1.500 gibi uygun bir fiyattan aldım. En kötü, buraya kendim plastik aparat yapsam sorun yaşama şansım var mı? 1155 için yapan birini gördüm ama ne kadar efektif olur bilemedim:

https://www.printables.com/model/1145536-msi-mag-coreliquid-240r-v2-bracket-to-socket-1155

Eki Görüntüle 186760
ABS belki çatlama yapabilir o bölgede. Fazla ısınmasada uzun süreler sıcağa maruz kalacak sonuç olarak. İstersen dene.

MSI'a mail atın. Bazı markalar ücretsiz LGA1700 kit verebiliyor.

Etkinlik süresi var mış fakat sona ermiş.

Abs belki çatlama yapabilir o bölgede. Fazla ısınmasada uzun süreler sıcağa maruz kalacak sonuç olarak. İstersen dene.

Arkadaş pla kullanmış ondan olabilir diye düşündüm işlemcim fazla ısınan bir modelde değil kasamın hava akışı kötü ve kule tipi bu kasada daha tıkış tıkış olduğundan uygun fiyatlı diye aldım.

Bu konuyu arayıp deneyecek olan arkadaşlar için bilgilendirme olsun stok gelen ile olmuyormuş. Daha küçük vidayla bile denedim fakat bu sefer de oturmadığı için gevşek kaldı. Baskı ile uygun braket yapmadım çünkü aldığım adam anlayışlı çıktı ve 100 TL farkla Thermalright frozen notte 240mm gönderdi şimdi onu kullanacağım gibi duruyor.

Son düzenleme: