Stardew Valley
Deneyimli
Hayir olmuyor çünkü ilgilenmiyorum. Genellikle bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundayım.
O mantıkla o yılanda bir gün sana gelir.
Hayir olmuyor çünkü ilgilenmiyorum. Genellikle bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundayım.
Genelleme yapmak istemiyorum ama karşılaşıp rahatsız olmak beni etkiliyor. Ayrıca hetero muhabbetine girmek istemiyorum dünyanın %90 oranında kesimi zaten hetero iken sirf bu sebepten reddedilmem absürt olurdu. Bu tarz konulardan bile rahatsız olur hale gelmek istemediğim için uzak durmayı tercih ediyorum.
O çocuk zaten bunu dolaylı olarak yaptığı için susup he deyip geçiyorduk. Çok da kafaya takmıyorduk.
LGBT bir grup, kuruluş ve örgüt. Bir oluşum fonlanırsa o artık bir sosyal örgüt olma durumuna geçer. Eşcinselliğin baş harfleriyle oluşturulmuş bir oluşum.Bu arada, eş cinsellik ile LGBT aynı şey değil mi? Merak ettim. Eş cinsellik dediğimiz şey zaten gay veya lezbiyen olmak değil miydi? Bildiğim kadarıyla LGBT'nin içinde de gaylik ve lezbiyenlik var. Kafam karıştı biraz.
Evet eş cinsellik ve LGBT aynı şeyler değildir ama genel olarak böyle bir algı olduğu için öyle bir yorum yapınca eşcinselliği kastediyorsunuz gibi algıladım ben hocam. Pardon.
LGBT örgütünün olayı dünya çevresinde eşcinsellik veya diğer cinsel kimliğe sahip insanların sesini duyurmak, bu konuda çalışmalar yapmak için kurulmuş bir oluşum, örgüttür.Yani LGBT o zaman, “gay ya da lezbiyen” demek değil. Bu kişiler LGBT grubunu oluşturuyor. Ve bu gruba gaylik, lezbiyenlik vb. etiketleri ekleniyor. Sanırım bu şekilde bu kimlikteki insanları bir araya çekiyorlar.